NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Kristijan opet izbegao zatvor

J. D. Lj.

07. 03. 2016. u 20:56

Kristijan Golubović u ponedeljak nije otišao na izdržavanje kazne u požarevačku “Zabelu”, jer je novom molbom sudu ponovo zatražio odlaganje robije

Кристијан опет избегао затвор

Kristijan Golubović

ALEKSANDAR Kristijan Golubović u ponedeljak nije otišao na izdržavanje kazne u požarevačku “Zabelu”, jer je novom molbom sudu ponovo zatražio odlaganje robije. Ovog puta razlog je navodna bolest njegove majke Milanke.

Ivana Ramić, portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu, potvrdila je ovu vest za “Novosti”.

- Golubović je podneo molbu sudu da mu se odloži odlazak na izdržavanje preostalog dela zatvorske kazne, a kao razlog, naveo je bolest bliskog člana porodice - kaže Ramić. - Sud još nije doneo odluku o njegovoj molbi, jer Golubović narednih dana treba da istu dopuni dokaznim materijalom.

Golubovićev advokat Gvozden Grgur navodi da, s obzirom na nove okolnosti, zbog kojih njegov klijent do sada nije tražio odlaganje, sud mora da ih razmotri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

bata

08.03.2016. 12:07

"bravo" za potkupljeno pravosudje, "bravo " za Vučića i njegovu vladu ! Divna poruka mladima,, da mogu slobodno da se bave kriminalom, da rasturaju drogu, i da prodju nekažnjeno. Uništavate Srbiju na svim poljima.

X

10.03.2016. 20:31

Dobra fora,kao opravdanje u skoli,ono kao bolestan mi deda,ili umrla mi baba.Nisam znao da moze ovako jednostavno da se odlaze robija..pa ovo je super covece.