Sreda, 02.03.2016.

18:18

Kup: Javor izbacio Vojvodinu na penale

Fudbaleri Javora plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su pobedili Vojvodinu posle boljeg izvođenja penala 5:3.

Izvor: JT

Kup: Javor izbacio Vojvodinu na penale
Starsportphoto

Posle 90 minuta igre, rezultat je bio 2:2.

Ivanjčani su poveli preko Marka Docića u 26. minutu, da bi Nikola Ašćerić doneo izjednačenje Vojvodini u prvom minutu drugog poluvremena.

Vođstvo Novosađanima doneo je Siniša Babić u 67. minutu, da bi Javor izborio novo izjednačenje preko Jovana Dokića u 88. minutu.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović se pri kraju utakmice, baš zbog izvođenja jedanaesteraca, odlučio na promenu golmana, pa je na teren poslao Srđana Žakulu. Međutim, to mu se nije isplatilo, pošto Žakula nije odbranio nijedan šut fudbalera Javora, a Lazar Rosić je jedini promašio sa bele tačke.

Strelci za Javor iz penala bili su redom: Dokić, Josović, Docić, Dražić, Stojaković, dok su na drugoj strani sigurni bili Malbašić, Babić i Pankov.

Pre Javora, u polufinale su se plasirali Borac i Spartak, dok će poslednji učesnik biti poznat posle duela Partizana i Radničkog iz Niša, koji se igra pred praznim tribinama u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: