SPS: Imamo snage za konačnu pobedu

Lokalne vesti - Subota 27.02.2016 - 11:48

GrO SPS-a u Vranju u petak uveče raspravljao je o mnogim pitanjima, donevši brojne važne odluke, ali još uvek nije odlučio sa kojim strankama će ući u predizbornu koaliciju, najavivši pri tom da ima snage za konačnu pobedu.

Nastavljaju se razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima; Foto: S.Tasić Nastavljaju se razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima; Foto: S.Tasić

Na ovoj sednici izabrano je i osam potpredsednika GrO. To su Dejan Ilić, Predrag Milenković, Nebojša Zupančić, Dobrivoje Stošić, Goran Stojanović, Srđan Dekić, Snežana Stanković i Danijela Mitić.

Takođe, izabrani su i sekretar  IO, kao i njegov zamenik. To su Branimir Stojančić i Nikola StojanovićForum žena SPS-a u narednom periodu vodiće Lidija Novković i Bojana Veličkov.

Iz stranke su isključeni Gordana Dimitrijević i Dragan Tomić, zbog prelaska u JS i SNS. Inače, prema raspoloživim podacima, u poslednje dve godine iz SPS-a je otišlo 20 ljudi.

Prema rečima Zorana Antića, predsednika vranjskih socijalista, ova partija nastavlja razgovor sa potencijalnim koalicionim partnerima, tako da će odluka o ovom pitanju biti doneta u narednim danima.

Antić navodi da su prisutni članovi informisani o planovima SPS-a za naredni period i ciljevima na izborima.

- Imamo kapacitete za apsolutnu pobedu na lokalnim izborima. To ćemo i da ostvarimo. To je naš cilj, a imamo i mogućnosti za tako nešto, tako da je to sasvim realno - kaže Antić.

U nedelju bi trebalo da se odlučuje i o listi kandidata za odbornike, a na nivou Okružnog odbora i o listi kandidata za poslanike.

Kada je reč o kandidatima za poslanike na listi SPS-a naći će se verovatno sedam do osam ljudi iz Pčinjskog okruga, a njih troje ili četvoro, bi trebalo da je iz Vranja.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: