Četvrtak, 25.02.2016.

10:11

PK: Tinejdžer se zaključao i pretio samoubistvom

Šesnaestogodišnji S. S. zaključao se sinoć oko 21 sat na autobuskoj stanici Niš ekspresa u Prokuplju i pretio da će se povrediti, prenosi “Blic”.

Izvor: Blic

Default images

Kako navode, pre toga pobegao iz bolnice.

Nakon više od jednog sata pregovora sa višim policijskim inspektorom drama je imala srećan kraj, a inspektor je uspeo da ubedi dečaka da otvori vrata i bezbedno ga preda lekarima Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju.

Beogradski list navodi da je maloletnik S.S. ranije tokom jučerašnjeg dana primljen na Odeljenje hirurgije zbog infekcije na ruci. Iako je odmah želeo da napusti bolnicu, na nagovor oca je popustio i ipak ostao da leži na odeljenju.

Međutim, u večernjim satima uspeo je neopaženo da izađe sa odeljenja i pobegne iz bolnice.

Zahvaljujući brzoj reakciji dežurnih na Odeljenju hirurgije koji su primetili nestanak, pozvana je policija i maloletnik je lociran na aitobuskoj stanici koja je udaljena stotinak metara od bolnice.

“Blic” takođe navodi da je nakon toga na potpis oca maloletnog dečaka, S.S. otpušten kući sa Odeljenja hirurgije prokupačke bolnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: