Poginula devojka na auto-putu

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 6.20, na auto-putu kod mesta Šašinci, poginula je dvadesettrogodišnja devojka.
Do udesa je došlo kada je automobil, u kojem su se nalazile tri osobe, iz za sada neutvrđenih razloga, udario u kombi beogradskih registracija ispred njega, prenose Novosti.
 
Na licu mesta poginula je devojka koja je sedela na zadnjem sedištu automobila. Vozač i suvozač su povređeni i prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.
 
- Muškarac starosti 38 godina koji je vozio kola zadobio je povrede glave i nadlaktice - kažu u bolnici. Nakon dijagnostike, on je zbrinut na odeljenju opšte hirurgije i van je životne opasnosti.
 
Dvadesetpetogodišnja devojka koja je bila saputnica u vozilu lakše je povređena i ona je puštena na kućno lečenje.
 
Autor: Novosti
  • Nezavisni Vojvodjani

    25.02.2016 19:55
    pun je mesec
    ovih dana su noci punog meseca. Malo ko moze da kaze da se normalno oseca i da normalno spava
  • DunjaBA

    25.02.2016 10:38
    ...
    Da li je ovo normalno?
    Koliko je bilo nesreca u poslednjih nedelju dana...? Ne smem ni da pomislim od Nove godine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina