Zanimljivo

SANJA DIMITRIJEVIĆ: Milica Pavlović je spavala sa mojim ocem i uništila mu brak!

Objavljeno: 20.02.2016 | 16:10Izvor: Kurir

Milica Pavlović je najblaže rečeno doživela šok kada je videla komentare na svojoj Fejsbuk stranici.

Dva sata nakon što je objavila to obaveštenje, njen post je bio zatrpan kako pozitivnim tako i kompromitirajućim komentarima. Milica, odnosno njeni administratori su kasno reagovali pa nisu uspeli da sakriju komentare Sanje Dimitrijević, koja nije birala reči kojima će „ocrniti” pevačicu.

Zanimljivo je da su svi njeni komentari izrisani sa Miličine stranice tri sata nakon što je ona najavila premijeru pesme.

Kada je izvesna Sanja napisala odnosno otkrila šokantnu istinu zbog čega pevačicu naziva pogrdnim imenima, mnogi od onih koji su branili Milicu ostali su bez reči.

 

Foto Expressmag.baFoto Expressmag.ba

 

"Jadni ste, ljudi. Ona kurv..a došla preko kreveta, a vi je podržavate! Jadni ste jer ona je obična ku..a i ništa više", napisala je ona, a onda odgovarala pojedincima koji su je napadali, pa tražili objašnjenje zbog čega to piše protiv Milice.

"Slušaj lutko dobro… obrazovana sam i to vrlo, završila sam fakultet. Znam pravo značenje reči kurva zato i smem da kažem da je Milica Pavlović ku..a. Spavala je sa mojim ocem zato je i mrzim i rasturila je brak mojih roditelja pre godinu i po dana. A ti lutko malo ga duvaj za tu pilanu znaš… Volela bih videti tebe kako se osećaš da vidiš rođenog oca sa devojkom koja može kćerka da mu bude", napisala je Sanja jednoj od devojaka koja ju je napala jer je izvređala Milicu Pavlović.

Foto Expressmag.baFoto Expressmag.ba

(Expressmag.ba)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u