• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haiti: Pronađeni i Miladinovići i Teofilovići

Obe srpske porodice - Teofilovići i Miladinovići, koji su bile na Haitiju u vreme razornog zemljotresa, a kojima se izgubio trag, pronađene su žive i zdrave.

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je pronađena porodica Miladinović - Mišo i Jasmina Kajkut sa dvogodišnjim bliznakinjama Marinom i Andreom, koja je od 8. januara boravila na Haitiju. Ranije je saopšteno da je pronađena i porodica Teofilović,

Porodica Miladinović se već nalazi u Kanadi, rekao je Dačić i dodao da se ispituje da li je na Haitiju, u vreme zemljotresa, bilo još naših državljanja.

Pripadnici naše policijske misije pri UN na Haitiju ranije su pronašli porodicu Teofilović, koja je u vreme razornog zemljotresa boravila na Haitiju, i oni se uskoro vraćaju u Toronto.

Dačić je rekao da, prema informacijama dobijenim od članova porodice, postoji verovatnoća da je u trenutku zemljotresa na Haitiju, osim pet pripadnika MUP-a u mirovnoj misiji UN, boravilo još državljana Srbije.

Prema njegovim rečima, porodica Đorđa Teofilovića iz Toronta, njegova supruga Lemercia Enise Etienne - Teofilović, koja je Haićanka, sa dvoje dece Imanuelom i Ileronsom, sleteli na aerodrom dva sata pre zemljotresa.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image