• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dogodilo Suzan Bojl?

Najpoznatija učesnica rijalitija "Britanija ima talenat" Suzan Bojl, "odlepila" na aerodromu Hitrou u Velikoj Britaniji.

Internet senzacija Suzan Bojl zapanjila je zaposlene na aerodromu Hitrou. Dok je čekala da se ukrca na avion za Čikago, Bojlova je šokirala zaposlene u VIP salonu aerodroma kao i ostale putnike svojim neobičnim ponašanjem. Da li je u pitanju "nervna iscrpljenost" kao i pre nekoliko meseci ili raspoloženje pred gostovanje u emisiji Opre Vinfri tek Suzan je pevala u dršku od metle i čistila cipele ostalim putnicima!

"Vladao je potpuni haos", rekao je jedan od zaposlenih na aerodromu. "Pokušavali smo da je smirimo, ali ona je zgrabila metlu i počela da peva na sred aerodroma, a onda da istom tom metlom čisti cipele prolaznicima. Kada smo pokušali da je zamolimo da prestane, ona je počela da viče: 'Pobegla sam, pobegla sam!'".

Suzan ovo nije prvi ispad u javnosti. U novembru nakon jednog nastupa u Njujorku uslikana je kako sisa palac.

Prijatelji pevačice čiji je debi album "I dreamed dream" proglašen za najprodavaniji u Velikoj Britaniji kažu da je takvo ponašanje rezultat pritiska njenog menadžera Endija Stivensa.

"Nije čudo što se tako ponaša. Pritiskaju je sa svih strana i teško joj je da se nosi sa slavom. Poslednja stvar koju joj je Endi naredio je da mora da smrša. Previše je sve to za nju", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za "Dejli Mejl".

(MONDO)

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dRe

odlepila. who cares?

marko

zena je ljosnula s mozgom davno..bedak, sta da se radi...de ce ona koja je 50 godina zivela sa kozom, da bude normalna u surovom svetu dzetseta..

Sandy

dokaz da nije sve u slavi i novcu...

SERIJE