Prvo izbori pa presuda Šešelju

Srbija će od Haškog tribunala zatražiti da se do posle izbora odloži izricanje presude lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju zakazano za 31. mart.

Kako pišu "Novosti", u izveštaju koji će Beograd do 15. marta dostaviti Haškom tribunalu biće izneseni argumenti protiv izručenja Šešelja u toku predizborne kampanje.

Razlozi za takvu odluku su, kako je navedeno, to što bi hapšenje Šešelja i izricanje presude protiv njega moglo da izazove političku nestabilnost u zemlji u periodu predizborne kampanje.

"Novosti", međutim, dodaju da državni vrh Srbije ne očekuje da će Tribunal odložiti presudu Šešelju.

Autor: Beta

  • jo

    15.02.2016 08:59
    Parovi
    Pa nije to rijaliti šou ko u Srbiji pa da krimosu odlažete zatvor jer ga gleda ble...avi narod kako prevrće da ne pišem šta dok hapsite babe i dede zbog neplaćenih kazni za korov oko kuće
  • Dragan

    15.02.2016 08:53
    Titova ulica 13
    Koji je to cirkusant? KO njega slusa? Srbija ce imati posledice ako njega predaju...hahahahha koja sprdacina od drzave i izjave. hahaha
    Smrtnu kaznu za sve zrtve silovanja dijece i pobijanja. Nema opravdanja
    nikome ko je uzeo pusku u ruke i pucao u nevin narod. Nema opravdanja.
  • ivan

    15.02.2016 07:49
    op Đurđa,kakve veze imaju izbori,sa presudom,trta miko,a tako nam dobro ide,budžet nikad bolji,a narod nikad jadniji.............

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija