Vesti

0

Pajtić: Zabranjen skup DS u Mladenovcu

Autor: SA

Izvor: Tanjug

Pajtić: Zabranjen skup DS u Mladenovcu

Izvor: Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Demokratska stranka ranije danas najavila je tribinu u sali opštine Mladenovac, ali je novinarima po dolasku rečeno da će se skup održati u mestu Kovačevac, kod Mladenovca.

Pajtić je novinarima pre tribine u Kovačevcu rekao da se nikad u novijoj istoriji nije dogodilo da jednoj političkoj stranci bude zabranjeno da održi najavljen i zatražen skup.

To se desilo večeras, kaže, zato što se aktuelna vlast plaši istine koju DS saopštava građanima - da je Srbija među najgorim zemljama po odlivu mozgova na svetu, nemogućnosti da se privuku talenti, lošoj poljoprivrednoj politici...

"Premijer Aleksandar Vučić, kad mu kažemo to, navodi da ga mrzimo. Niti mi njega mrzimo, niti imamo razloga da volimo bilo kog političara, mi samo govorimo da se nalazimo u izuzetno lošoj sitauciji i da imamo jednu od najgorih vlada na svetu", rekao je Pajtić.

On je ocenio da premijer i SNS ne žele da raspišu izbore u Beogradu jer znaju da će ih izgubiti.

 

Jovičić: Pajtić i DS nastavljaju da lažu

Izgleda da je Bojan Pajtić definitivno odlučio da se, umesto pravljenja izbornog predloga razvoja Srbije, bavi fabrikovanjem nepostojećeg obračuna Aleksandra Vučića sa njim, saopštio je danas Aleksandar Jovičić, potpredsednik Izvršnog odbora SNS.

"Bojan Pajtić i DS nastavljaju da lažu. Još jedna u nizu neistina i obmana DS-a je ta da im je zabranjen skup u Mladenovcu. Istine radi, zahtev je podnet kasno i to za zauzetu salu u SO Mladenovac", dodao je Jovičić.

"Bojan Pajtić je slagao za grafit 'Smrt Pajtiću', za koji se ispostavilo da ga je pisao upravo dugogodišnji član DS. U želji da sa šest odsto podrške i dalje vlada, izmislio je aferu prisluškivanja, za koju su ga, da podsetimo građane, demantovali svi ''svedoci'' koje je sam naveo", dodaje se u saopštenju.

Prema Jovičićevim rečima, Pajtić ne može da prihvati bolnu činjenicu da se njime ne bave ni mediji, ni premijer, ni predsednici drugih opozicionih stranaka.

"Jedina 'istina' koju funkcioneri DS znaju jeste kako da ukradu od hendikepirane dece i kako da opustoše pokrajinske fondove. Jedini koji oseća strah, i koji se boji istine, je Bojan Pajtić zbog svih malverzacija tokom kojih su građani siromašili, država propadala, a 'demokratsko' rukovodstvo kupovalo pašnjake, banje i vinograde", dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR