Božović demantuje: Niko nije gledao Partizan

Novosti online

10. 02. 2016. u 12:07

Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi – istakao je strateg lidera srpske Superlige

Божовић демантује: Нико није гледао Партизан

Miodrag Božović foto: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, objasnio je zašto je utakmica sa Sibirom otkazana, ali i demantovao nove špekulacije koje su se pojavile u medijima.

Strateg otkriva da je na inicijativu Crvene zvezde otkazan prijateljski duel sa Rusima, koji je trebalo da bude odigran u četvrtak, 11. februara.

- Meč koji je trebalo da igramo protiv Sibira smo otkazali. Taj duel je i zakazan još ranije kada nismo znali koliko igrača ćemo povesti na Kipar. Da smo poveli 30 igrača, taj susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi, ili da previše opteretim igrače - objašnjava Grof.

U medijima se pojavila informacija kako je neko iz tabora Crvene zvezde „špijuniraoposlednju utakmicu Partizana u Nikoziji.

- Ne pratimo Partizan, uz svo dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel - poručio je Miodrag Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

pogresio je grof malo

10.02.2016. 13:16

Derbi? Zar nismo odigrali obe utakmice sa Cukarickim? Mozda derbi sa Borcem? Oni sto tavore na nekim cetvrtim, petim mestima nam nisu rivali, stoga ne vidim zasto se to zove derbijem.

Proficap

10.02.2016. 13:32

Da, da, Partizan im dahce za vratom, pa ga se plase. Hahahaha, to iz kuhinje Ivice Ilijeva? Postenog coveka koji drzi predavanja o ljubavi prema klubu, a prima 10.000 evra mesecno.