Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 10.02.2016.
09:36
Vestionline A

Tramp za korak bliži Beloj kući

Demokrata Berni Sanders i republikanac Donald Tramp pobedili su na stranačkim izborima u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir u trci za predsedničkog kandidata Bele kuće.

Reuters
Mic po mic do Bele kuće: Donald Tramp

Berni Sanders (74) osvojio je 59 odsto glasova ispred demokratske kandidatkinje Hilari Klinton koja je dobila 39 odsto glasova birača te države.

- Narod želi istinske promene u SAD - rekao je Sanders posle objavljenih rezultata i dodao da mu je Hilari Klinton "ljubazno" čestitala na pobedi, javile su svetske agencije.

Milijarder Tramp (69) dobio je 34 odsto glasova a iznenađenje predstavlja guverner iz Ohaja Džon Kasič koji je sa 16 odsto osvojio drugo mesto posle Teda Kruza i Marka Rubija.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.02.2016. 16:03
Panika Brale !!! Uzavrela rusko-kremaljska kuhinja postala obicna nizerazredna menza , a propaganda na nivou "seoskog kokosinjca" ! Kremlj se samo pussi , a perje leti na sve strane ... Tramponja suvereno VLADA americkom izbornom kampanjom da se sa sigurnoscu moze reci - buduci i novi americki Predsednik bice Tramp (nije moj favorit - republikanci jos manje - ali se demokratski mora reci tj. unapred realno priznati pobedu Trampa) ... jedina uteha u svemu je kremaljsko ludilo !? Putin od poslednjeg govora u UN-u muku muci da od Obame izdejstvuje skidanje sankcija . Daj Boze da levicarsko nesposobni mlakonja , Obama , do Juna NE uspe da ubedi Kongres da ih "skinu" - jer ako ih do Juna NE "skinu" ostace tj. posle toga sa sigurnoscu se moze tvrditi da ce sankcije ostati jos par decenija !!! Zbrzavanje i resavanje sirijskog pitanja od strane Rusije - onako "s brda s dola" govori koliko je Kremlj uznemiren , uplasen i u panici . FRKA "CARE" !!! Vise Rusija NE moze (suvise riskantno) da ceka konacan rezultat izbora jer je Amerika otisla totalno u desno , a sto u slobodnom prevodu ZNACI - NEMA skidanja sankcija . Rusiji CURI tj. ISTICE vreme (sad KAO tj. cak nisu ugrozili ni turski vazdusni prostor) i zato Super Masa cudno i pomirljivo zakljucuje kako "CAR" nikada nije govorio o POTPUNOJ podrsci Asadu te da u pregovorima o buducnosti Sirije moze da ucestvuje i sirijska opozicija (koja pre sirijske apokalipse nije postojala kao politicki faktor -bar tako tvrde rusofili ... gde Rusija u raspravi dozivljava ponizenja od strane kojekakvih belosvetskih lelemuda ) ... Uostalom postavlja se opravdani i REALNO pitanje kakvi su to pregovori kad nije mogao da se desi neki novi "Dejton" (recimo neki "Mirni" ili "Zeljeznogorsk" , "Sarov" , "Znamensk" ... neki misteriozno "tajni grad" gde odlucuju samo Rusi -recimo njihov "svemocni CAR" koji suvereno kroji i pise nova svetska istorijska poglavlja - kao u "Dejtonu" gde su o svemu , odlucivali SAMO Amerikanci) vec se sve odrzava pod okriljem UN u Zenevi i to potpuno transparentno , gde clanovi raznih delegacija jednostavno izlaze za govornicom (medju ostalima i ruska delegacija) i nude "resenja" - ali ono sto je BITNO , to je :- da oni koji ODLUCUJU nisu Rusi (ZNA se KO) !!! ... Plasi se Kremlj - i te kako im je uterao strah u kosti NOVI i buduci "serrif grada" (sa Obamom im je bilo lako) - na kraju , zbog njega ce Bacuske morati i to glavom bez obzira , pokupiti prnje iz apokalipticne sirijske nocne MORE i ponizeniji nego ikad - sloziti "put pod noge" i pravac Moskva . Sad ipak moram priznati (iako nikada nije bio moj izbor) , ZIVEO Tramponja !!! TACKA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online