0
Ostali sportovi

EP U FUTSALU: Srbija dobila rivala u borbi za finale!

Objavljeno: 09.02.16 u 20:12

Treći meč četvrtfinala Evropskog prvenstva u futsalu  je završen i doneo je rivala našoj reprezentaciji u polufinalu.

Futsaleri Srbije dobili su rivala u borbi za finale, to je jedan od glavnih favorita za zlato, reprezentacija Rusije koja je savladala Azerbejdžan sa 6:2.

Rusi su u meč ušli odlično i već u šestom minutu dolaze do gola, fenomenalni pogodak Abramova. Samo nekoliko sekundi kasnije futsaleri Azerbejdžana odgovaraju istom merom preko Augusta. Na golu Rusije briljirao je Gustavo, koji je zaustavio velike šanse Azerbejdžanaca. Te promašaje kaznio je u 15. minutu Romulo.

Drugi period počeo je sa dve odlične prilike na obe strane, ali su mreže ostale mirne. U sledećem napadu u 25. minutu Eder Lima postiže treći gol za Ruse nakon odlične akcije pri slobodnom udarcu. Odmah su Azerbejdžanci počeli da igraju bez golmana u želji da što pre dođu do pogotka.  

Takav potez se pokazao kao velika greška jer su nakon bezidejnog napada lako primili pogodak, strelac je ponovo bio Abramov. Augusto je u 28. minutu postigao svoj drugi gol i drugi gol za Azerbejdžan. Rusi su imali odličnu šansu da povećaju prednost četiri minuta pre kraja meča, ali je odlično intervenisala odbrana Azerbejdžana. Onda je na scenu u poslednja dva munta meča stupio Eder Lima sa dva pogotka i tako stavio tačku na ovaj meč i zakazao duel sa Srbijom u polufinalu.

Meč plufinala između Srbije i Rusije na programu je u četvrtak 11. februara.

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EP u futsalu

Četvrtfinale, 9. februar

Rezultati:

Rusija – Azerbejdžan 6:2 (2:1)
21.00 Kazahstan – Italija

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter