09. februar  2016. 14.12  →  15.02 | Izvor: Beta

Premijer: Pogledaću zahteve novinara što pre

BEOGRAD -

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vanredni parlamentarni izbori u Srbiji biti raspisani u roku.

 

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije stigao da pogleda zahteve koje su mu uputili novinari okupljeni oko inicijative "novinari ne kleče", ali da će to učiniti čim nađe vreme.

"Nisam video njihovo pismo, nisam ni vesti stigao da gledam, nisam imao vremena ništa da vidim", rekao je Vučić.

Na pitanje da li će ih pogledati, premijer je odgovorio:

"Čim se dočepam kancelarije".

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 4

Pedja  09. 02. 2016. | 15:08
Kakvo glumatanje i ponizavanje novinara... Vucic ne radi nista po ceo dan osim sto reklamira sebe i svoje nepostojece uspehe. Pa on nema dan radnog staza a ima 45 godina, o cemu pricamo?
Vitez koja-pravi   09. 02. 2016. | 15:46
Hajde gospodine Vučiću,posvetite se vi nekim pametnijim temama za nas građane,ostavite se više gluposti,nisu vas građani birali za to!Što im više titrate oni će biti bezobrazniji i zahtevniji,uostalom to im je i cilj,da guraju klipove u točkove Srbije,gde god mogu i stignu!
vlado  09. 02. 2016. | 21:20
pa nista ne radi zato i ne stize da gleda vesti koji premier se tolko zrtvuvao neka napisu sami, i vidimo da je bio tamo i tamo pricao to i to a drugi ako neku vest su imali to je bila premija
makijaveli  09. 02. 2016. | 21:45
Jasno je da ne stize, jer je neprekidno pred kamerama Pinka. Ko bi to sve stigao. A mogao bi da pojasni famoznu stopu nezaposlenosti, koja nema veze sa stvarnoscu, jer se u zaposlene ubrajaju i oni koji rade 1 (jedan) sat mesecno !! Pa zatim, razne stetocinske ugovore, koje finansiraju gradjani-poreski obveznici, placajuci gubitke velikih kompanija, kao bivseg JAT-a i drugih.Poseban biser je famozno budjetski deficit koji je volsebno smanjen, bez ijedne napomene da su ceh platili penzioneri, a posebno i APV koja je do sada uskracena za blizu 2 milijarde EV. Jos kada bi tacifra bila u bilansu drzavne blagajne, videlo bi se gde smo !