Rubin zove Jevtovića

M. Bl.

09. 02. 2016. u 10:11

Mladi vezista mogao bi posle samo šest meseci da napusti Humsku, pošto je interes za njega pokazao Rubin iz Kazanja

Рубин зове Јевтовића

Marko Jevtović foto: Arhiva VN

SA kupovinom je završeno, prodaja je još moguća. Tako trenutno stoje stvari kada je u pitanju prelazni rok u Humskoj, a umesto "pakovanja" napadača lako bi moglo da se dogodi da pre Oumarua i Božinova u inostranstvo krene vezista Marko Jevtović za kojeg je interesovanje pokazao Rubin iz Kazanja.

Ruski premijerligaš je već nekoliko dana u kontaktu sa čelnicima crno-belih, sa samo jednim ciljem - da do 26.februara, kada se završava prelazni rok u ovoj zemlji, angažuju visokog fudbalera crno-belih. Zvanična ponuda još nije stigla, ali su prema navodima sa Kipra razgovori o visini obeštećenja već obavljeni i u narednih nekoliko dana će se znati da li su se dve strane "našle" u finansijskim detaljima.


Pored Jevtovića i dalje je aktuelan odlazak Kamerunca Abubakara Oumarua u kineski Šenžen. Tamnoputi napadač bi ukoliko sve bude u redu sa papirologijom u Kinu trebalo da doputuje, završi lekarske preglede i ukoliko sve bude u redu očekuje ga potpis višegodišnjeg ugovora sa tamošnjim prvoligašem.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

crno-beli svet

09.02.2016. 10:44

Pa ako cemo realno i nije neki kvalitet,al me nervira ovo "i Jevtovica".Neverovatno koji se pritisak vrsi na klub i kakva se atmosfera stvara u medijima,kao "Partizan puca...sve rasprodaje...".Nisam nesto citao takve clanke kada se u rupi po 50 igraca promeni godisnje.Gde nestade "istrazivacko novinarstvo" kada je Jovic u pitanju?Jel terzic rece da ga nece pustiti a da zvezda ne dobije 6 miliona?Ko to posle od vas novinara postavi to pitanje.Za Grujica da ne pricam,nego ajde udri po Partizanu...

istina

09.02.2016. 11:09

@crno-beli svet - crno beli svet, ne ljuti se.....partizan prodade ceo tim, malo ko mu dosao....na kraju ce crno beli dres navuci misa tumbas i penzioner.....!

NeleBG

09.02.2016. 15:17

@crno-beli svet - Pošto neće biti prvi, ubaciće 4, 5 igrača iz omladinaca, da igraju u drugom delu sezone, da ojačaju i da ih imaju za sledeću sezonu.

lol

09.02.2016. 12:50

@ercov - Za njega ako dobijete 500k da skacete od srece. Kao stoper mozda i prodje, kao zadnji vezni nema sta da trazi.

Jugoslav

09.02.2016. 12:50

Ilijevu ne jure se igraci za vreme prelaznog roka, nego se to radi za vreme prvenstva. Prelazni rok samo sluzi da se ozvanici dogovoreno. Ilijevu, ne pustaju se igraci bez plana, nego tek kada im se obezbedi zamena. Na kraju prelaznog roka sumira se uradjeno, da li je klub slabiji ili jaci. Kada stavimo na vagu koji su igraci otisli a koji dosli, Partizan je mnogo slabiji. Posebno je oslabljen u ofanzivnom delu. Otisli su Zivkovic. Oumaru, Babovic, a doveden nije niko. Nazalost stradace Tomic.

Kale

09.02.2016. 14:54

Ovoga mogu slobodno prodati.Decko nista nije pokazao.Zadnji vezni mora mnogo vise da pokaze.Ne zna izneti loptu iz svoje polovine,slabo je kreativan i lose zatvara prostor.Sve u svemu,nije za Partizan.

godo

09.02.2016. 20:40

Mislim da grešiš.Ja sam dobar deo karijere igrao na toj poziciji i znam koliko je zahtevna,a da to gledaoci ne mogu primetiti.Jesenas je on uz ofanzvnog veznog igrao i korektora, skakača u oba smera,a dolazio je i napred u zonu šuta.Protiv Steaue je tako dao gol.Sa onakvom odbranom(Fabricio,Balažic i Petrović)i onakvim srednjim redom(Babović,Ninković), to što je on odigrao je "nemoguća misija".Svaku utakmicu je bio razapet.Mlad je,ima solidnu brzinu,odličan šut,skok i mnogo trči.