Zanimljivo

JOŠ MISLI NA RADETA Milica Todorović ostavlja dečka?

Objavljeno: 08.02.2016 | 23:24Izvor: medio.rs

ATRAKTIVNA PEVAČICA U POSLEDNJE VREME NIJE U NAJBOLJIM ODNOSIMA SA DEČKOM MILOŠEM PAUNOVIĆEM.

Da ne ide sve uvek baš onako kako smo zamislili, najbolji je dokaz pevačica Milica Todorović. Nakon prekida emotivne veze sa bratom Saše Kovačevića, Radetom Kovačevićem, Milica je uplovila u vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, u kog se, kako je u par navrata kazala, ludo zaljubila. Delovala je Mica, moramo priznati prilično srećno, ipak, crv sumnje da  Radeta nije zaboravila uvek je postojao, o čemu se u medijima neretko nagađalo.

Nedvno, Milica je i komentarisla Radetovu fotografiju na kojoj on nesmejan pozira sa Sašinom sadašnjom devojkom, Jovanom Jocić.

– Nekada sam i ja tamo bila – nostalgično je napisala Milica, po svoj prilici, ne bez razloga. Naime, Todorovićeva poslednjih nekoliko dana nije u dobrim odnosima sa dečkom.

– Milica i Miloš već nekoliko dana nisu u najboljim odnosima, rasprave su sve češće, ali ne zato što je Miloš ljubomoran na komentare koje Milica ostavlja bivšem dečku na društvenim mrežama već zato što ne stižu da provode vreme zajedno kao što su to nekad činili. Ovakve razmirice su postojale i ranije, ali su u poslednje vreme su sve češće.  Čini se da Milica ne mari preterano za probleme koje postoje u vezi, s obzirom da se veoma posvetila poslu – priča izvor blizak ovom paru i nastavlja:

– Miloš ju je oduvek podržavao, ipak, njeno ponašanje se u poslednjih nekoliko nedelja znatno promenilo. Milica konstantno odbija da razgovara o problemima i oscilacijama u ponašanju koje su sve češće.

Podsećanja radi, Miloš je ostavio suprugu Andreu Demirović sa kojom ima sina, malo nakon što je uplovio u vezu sa Milicom.

PINK.RS

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u