Nedelja, 07.02.2016.

08:50

Dirljivo: Mačka pomaže slepom psu da se kreće (VIDEO)

Osmogodišnji pas Terfel oslepeo je pošto je dobio mrenu na oba oka, i od tada nije mogao da se kreće nigde van kuće sve dok njegova vlasnica nije dovela jednu napuštenu macu.

Izvor: zivotinje.rs

Dirljivo: Mačka pomaže slepom psu da se kreće (VIDEO)
Foto: Screenshot

Naime, ovaj pas i mačka su se toliko sprijateljili, da je posle izvesnog vremena mačka počela da izvodi Terfela u šetnju van kuće. Vlasnica psa, 87-godišnja Džudi Godfrej-Braun iz Velsa, objasnila je da nikad nije videla ništa slično.

- Nikad nisam videla tako nešto, većina pasa i mačaka se ne podnosi. Ona upotrebljava šape kako bi ga lakše vodila. "Zalepljeni" su jedno za drugo i čak i spavaju zajedno - kaže vlasnica za "The Sun" i objašnjava da je mačka očito osetila u kakvom je Terfel stanju.

S obzirom na to da se Džudi više za njih ne može brinuti, preuzela ih je Ana Kreg koja vodi obližnji azil za pse koji su ostali bez vlasnika. Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: