SJAJNA VEST ZA KORISNIKE AJFONA: Epl vam menja i oštećene telefone

Beta

05. 02. 2016. u 23:42

Kompanija Epl će od sada prihvatati i oštećene telefone ako njihovi vlasnici žele da ih uz doplatu zamene za novi model

СЈАЈНА ВЕСТ ЗА КОРИСНИКЕ АЈФОНА: Епл вам мења и оштећене телефоне
Kompanija Epl će od sada prihvatati i oštećene telefone ako njihovi vlasnici žele da ih uz doplatu zamene za novi model.

Epl je do sada nudio kredit vlasnicima Ajfona samo ako su njihovi telefonski aparati imali neoštećeni ekran i tastaturu, izjavio je danas portparol Epla Nik Lihi čime su nezvanične informacije konačno ozvanične. Kompanija se nada da će ovima pomeranjem granice za zamenu, koja će biti omogućena samo vlasnicima Ajfona pet i novijih modela, više ljudi moći da pređe na nove Ajfon telefone.

Dve trećine prihoda Epla počiva na prodaji Ajfona.

Na blogovima se može pročitati da bi na jesen mogao da se pojavi novi model Ajfon sedam sa dual kamerom i bežičnim slušalicama.

Epl plaća do 350 dolara za telefon koji nema oštećen ekran i slomljenu tastaturu. Za oštećene će plaćati manje - 50 dolara za model 5S, 200 za Ajfon 6, a 250 za 6 Plus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Odlično!

06.02.2016. 01:03

Meni je ekran na ajfonu kao nov ali mi je oštećena tastatura tako da je ovo sjajna vest :)

Milan

06.02.2016. 03:20

Nista novo. Epl je to uvjek radio u Americi. Oni to zovu "zamjena van garancije". Dok je telefon pokriven garancijom Epl ga mjenja pez ikakve doplate, a ako ima ostecenja koja nisu porkrivena garancijom onda se radi "zamjena van garancije" (out of warranty replacement).

Vlada

12.02.2016. 06:18

Odlicna reklama.Proizvodjac nikad nije na gubitku,resavamo se elektronskog otpada.I kod nas je jedan operater davao popust na stari telefon ali je odustao.Steta,svaki dinar ustede je dobrodosao plus se reciklira.

Slobodan Topic

14.02.2016. 00:36

Vidite, sve je moguce kad ima malih Kineze koji ce da rade za manje od dolar na dan. Super je taj iPhone.