Automobili

Sreda, 20.01.2016.

14:11

Novi voditelj Top Geara ima mučninu od vožnje?

Voditelj najgledanije emisije o automobilima na svetu Kris Evans morao je tokom snimanja da izađe iz audija R8 kojim je upravljala Sabine Šmic jer mu je bilo muka od njene vožnje, prenose britanski mediji.

Izvor: B92

Novi voditelj Top Geara ima mučninu od vožnje?
Kako bi tek prošao da ga je vozio Stig - Evans u društvu misterioznog test vozaèa

Biti suvozač u sportskom automobilu za čijim upravljačem se nalazi neko ko vozi auto-trke može da bude neprijatno iskustvo za svakog ko ima osetljiv stomak. Problem je još veći ako je suvozač prva zvezda čuvenog automobilskog šou -rograma, kome je u opisu posla snimanje tokom vožnje automobilom.

Kris Evans, koji je u emsiji Top Gear zamenio dosadašnju voditeljsku trojku sa Džeremijem Klarksonom na čelu, doživeo je neprijatnost na snimanju novog serijala na stazi Laguna Seka u Kaliforniji.

Dok se vozio sa Sabinom Šmic u novom audiju R8 plus, Evans u jednom trenutku više nije mogao da izdrži, pa je snimanje na trenutak prekinuto da bi voditelj izašao na vazduh, o čemu svedoči fotografija koja se vrlo brzo proširila Internetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: