Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.01.2010.
13:36
Vestionline A

Trifunović: Protiv Benetona za prvo mesto u grupi

Košarkaši Crvene zvezde u utorak igraju meč šestog kola Evrokupa i ako pobede italijanski Beneton osiguraće prvo mesto u Grupi F.

"Pre rezultata, zanima nas način na koji ćemo odigrati duel sa Italijanima. Zadovoljan sam pristupom koji smo imali u prva dva meča, a protiv Benetona očekujem da napravimo korak napred", rekao je u uvodu konferencije za medije Aleksandar Trifunović.

Trifunović podseća da u Pionir stiže tim slavne tradicije, ekipa koja je sinonim za košarku u Evropi.

"Beneton ima specifičan način rada, u Trevizu su ponikli sjajni igrači i treneri. Oni nisu tamo gde bi voleli da budu, ni u Italiji ni u Evropi, a za razliku od prve utakmice, njihov sastav pretrpeo je promene. Đentilea i Hukića neće biti u timu, angažovali su Kelvina Riversa koji je prvi put u Evropi i koji je bio interesantan i timovima iz jačih liga. Osim njega tu je i Tajron Grent, igrač koji je potpisao ugovor na mesec dana i koji će im pomoći ispod koša. U ovom trenutku oni nisu italijanski tim, jer sedmorica stranaca nosi igru Benetona", skenirao je rivala zvezdin trener.

Jučerašnji trening preskočili su Tadija Dragićević i Marko Kešelj.

"U pitanju je preventiva, Kešelj je dan pred duel sa FMP-om dobio nezgodan udarac u rame i ovo je bila dobra prilika da te povrede saniramo", rezimirao je zdravstveni bilten Trifunović.

Zvezdin "kouč" pozvao je navijače da napune halu, bar u istom broju kao i protiv FMP-a.

"Navijači prepoznaju naš rad i ono kroz šta prolazimo. Igrači počinjaju da se privikavaju na pune tribine i određeni grč u susretu protiv FMP-a je proizvod sjajne posete. Drago mi je zbog toga i siguran sam da će momci od samog starta sutrašnjeg meča krenuti mnogo rasterećenije. Pozivam publiku da nas podrži. Ne da bi imali eventualno lakše protivnike, jer ko igra u Evrokupovima sigurno zaslužuje respekt i ima kvalitet. Naravno, kada negde učestvujete želite da osvojite prvo mesto", zaključio je Aleksandar Trifunović.

Utakmica Beneton-Crvena zvezda počinje u utorak od 19 sati i 30 minuta uz direktan prenos na RTS2. 

Drugi srpski predstavnik Hemofarm igra protiv ruskog Trijumfa i Vrščani moraju da zabeleže pobedu i da se nadaju pobedi Valensije u Le Manu, ako žele da se nađu među 16 najboljih.

Kolo pre kraja su uz Crvenu zvezdu i Beneton plasman u sledeću fazu izborili još i Alba, Valensija, Aris, Hapoel, Uniks, Huventud i Bilbao.

Grupa A
Galatasaraj - Teramo 19,00
Alba - Azovmaš 19,00

Grupa B
Le Man - Valensija 19,00
Hemofarm - Trijumf 19,00

Grupa C
Hapoel Jerusalim - Aris 19,00
Zadar - Šijaulijai 19,00

Grupa D
Uniks - Huventud 19,00
Telekom Bon - Bešiktaš 19,00

Grupa E
Spartak Sankt Peterburg - Bilbao 19,30
Šarlroa - Turk Telekom 19,30

Grupa F
Šole - Dinamo Moskva 19,30
Crvena zvezda - Beneton 19,30

Grupa G
Turov - Gran Kanarija 19,30
Panelinios - Nansi 19,30

Grupa H
 Ventspils - Nimburk 19,30
Bjela - Bamberg 19,30

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online