Prijatelji se vraćaju na male ekrane

Zabava - Četvrtak 14.01.2016 - 09:05

Dvanaest godina nakon poslednje epizode, zvezde serije „Prijatelji“ vraćaju se na male ekrane 21. februara!

Ponovo zajedno nakon 12 godina; Foto: Jon Ragel Ponovo zajedno nakon 12 godina; Foto: Jon Ragel

Vest o angažmanu Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisae Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera obradovala je njihove fanove širom sveta, iako je u pitanju veoma specijalno okupljanje.

Zvezde „Prijatelja“ pojaviće se u specijalu posvećenom reditelju Jamesu Burrowsu, koji je, između ostalog, režirao i nekoliko epizoda ove kultne serije.

Ovaj specijal biće emitovan 21. februara na NBC kanalu, a direktor te mreže Bob Greenlatt najavio je da su angažovani svi glavni glumci iz „Prijatelja“.

On je ipak dodao da nije siguran da li će se sve zvezde pojaviti zajedno, ili pak u odvojenim scenama koje će biti zasebno i  snimane.

Navodno je okupljanje svih njih prilično težak zadatak...

„Nisam siguran da li ćemo moći to logistički da izguramo“, kazao je on.

James Burrows režirao je sitkome više od 40 godina, a osim 15 epizoda prijatelja režirao je i skoro 200 epizoda serije „Will & Grace“, kao i epizode serija „Cheers“, „Mike & Molly“...

Fanovi prijatelja već godinama željno iščekuju vesti o povratku svojim omiljenih televizijskih junaka, ali se Jennifer, Courtney, Lisa, Matt, Matthew i David nisu zvanično okupili još od poslednje emitovane epizode „Prijatelja“.
 

MTV Srbija, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: