Kostić za B92: Sanjam Mundijal u bratskoj Rusiji

Srpski reprezentativac Filip Kostić igra najbolji fudbal u karijeri koji bi mogao da mu donese veliki transfer.

Izvor: AK

Utorak, 05.01.2016.

12:00

Kostić za B92: Sanjam Mundijal u bratskoj Rusiji
foto: StarSport

Otišao je tiho iz kragujevačkog Radničkog sa 20 godina, van centra pažnje se razvijao u Groningenu, a sada je jedan od najtraženijih igrača u Bundesligi.

Iako je Štutgart daleko od vrha nemačkog fudbala, štaviše, bori se za opstanak, Kostić je lako privukao pažnju velikana kao jedan od najkorisnijih krilnih igrača u Bundesligi.

Uprkos tome što mu je prošla sezona bila debitantska na glavnoj sceni, a treneri se smenjivali kao na traci, on je imao poverenje svakog od njih, od Armina Fea, preko Huba Stivensa i Aleksandra Cornigera, do sadašnjeg Jirgena Kramnog.
"Teža mi je bila ta neizvesnost u početku, da li ću se snaći u Bundesligi. Da li ću ispuniti očekivanja čelnika kluba koji su me doveli i najavili kao veliko pojačanje", rekao je Filip Kostić na početku intervjua za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: