Uhapšen osumnjičeni za ubistvo žene u Novom Sadu

Lj. Preradović

01. 01. 2016. u 12:55

Novosađanina Mihalja S. (59), policija je uhapsila u petak ujutru pod sumnjom da je udarcima čekićem usmrtio duplo mlađu, sugrađanku Merimu Redžepov

Ухапшен осумњичени за убиство жене у Новом Саду

Merima Redžepov, Zgrada gde se desilo ubistvo, Foto D. Dozet

NOVOSAĐANINA Mihalja S. (59), policija je uhapsila u petak ujutru pod sumnjom da je udarcima čekićem usmrtio duplo mlađu, sugrađanku Merimu Redžepov (29), čije je beživotno telo pronađeno u četvrtak ujutru u stanu u Ljermontovoj 2 u Novom Sadu.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, u policiji priznao da je u stanu na pomenutoj adresi, usmrtio nesrećnu devojku, a zatim pobegao. Za manje od 24 sata, policija je rasvetlila krivično delo, a posle potere i u novogodišnjoj noći, uhapšen je Mihalj S.

- Nije se opirao hapšenju, i priznao je da je usmrtio devojku – saznajemo nezvanično od izvroa bliskog istrazi. – Ispričao je da je između njih došlo do svađe i žustro su se prepirali.

Dok je trajao verbalni sukob, po onome što je do sada poznato, Mihalj je dograbio čekić i počeo da udara nesrećnu devojku. Zadavao joj je udarce po telu i glavi, a kobne su bile povrede glave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

N.N.

01.01.2016. 19:23

Krivicni zakon Srbije je stimilativan za kriminalce, ubice, silovatelje...Samo kod nas monstrum moze da ubije1-2-3 osobe a da veci deo zivota provede na slobodi. Kazna za prvo ubistvo mu je bila 8-9 god. Isto vazi i za silovatelje. Siluju vise puta, dobijaju po 2,3,4 god kazne, puste ih posle 2/3 odlezane kazne i oni nastavljaju. Neverovatno je da neko do 40-te god ima 3-4 silovanja i slobodan je, isto i da neko ubije 2-3 osobe i da npr sa 50-60 god nastavi da zivi na slobdi. Poostrite zakon!!!