Nedelja, 27.12.2015.

19:33

Bajić: Do sada nije ličilo ni na šta...

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da je njegova ekipa u teškoj situaciji zabeležila veoma važnu pobedu nad Partizanom u Jadranskoj ligi.

Izvor: ÐN

Default images
Starsportphoto

Igokea je sa 73:66 savladala Partizan u Beogradu i posle 17. kola regionalnog takmičenja ima skor 6/11, kao i crno-beli.

"Skoro sam preuzeo ekipu i nisam bio zadovoljan nekim stvarima, pre svega taktičkim i psihičkim stanjem igrača. Bilo je potrebno mnogo rada i razgovora da bismo napredovali jer ovo do sada nije ličilo ni na šta. Jasno sam stavio do znanja igračima da ćemo igrati po mojim principima i to je danas donelo rezultat", rekao je Bajić novinarima posle utakmice.

Košarkaš Igokee Nemanja Krstić kazao je da je tim iz Banjaluke zabeležio veliku pobedu posle serije loših rezultata.

"Da bi ova pobeda dobila na značaju, moraćemo da nastavimo u ovakvom ritmu i u narednim utakmicama. Bili smo agresivni svih 40 minuta, a posebno u drugom poluvremenu. Verovali smo da možemo da se vratimo i uspeli smo", kazao je Krstić.

Igokea će u sledećem kolu 3. januara u Aleksandrovcu dočekati MZT iz Skoplja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

12 h

Podeli: