Petak, 25.12.2015.

22:15

Deo Palilule, Zvezdare i NBG u ponedeljak bez vode

Potrošači u delu beogradskih opština Palilula, Zvezdara i Novi Beograd ostaće u ponedeljak i utorak, 28. i 29. decembra, bez vode u jednom delu dana.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Thinkstock

U saopštenju Beogradskog vodovoda i kanalizacije se navodi da će u ponedeljak, od 8.30 do 14 sati, bez vode na Zvezdari ostati potrošači u Ulici Branka Krsmanovića, između Bulevara kralja Aleksandra i Kajmakčalanske ulice.

Takođe u ponedeljak, u periodu od 8.00 do 18 sati, na Novom Beogradu bez vode će ostati Dom penzionera u Ulici Joze Šćurle, Dom za odrasla invalidna lica, Ustanova za decu i mlade , DIS market, megamarket Roda, benzinska pumpa Zmaj i firma Kron.

Dan kasnije na Paliluli, od 8.30 do 14 sati, bez vode će biti stanovnici u ulicama Čarlija Čaplina, Smederevska, Stojana Novakovića, Braće Grim i Jaše Prodanovića, između Stojana Novakovića i Braće Grim.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a Vodovod i kanalizacija je apelovao na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: