NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Vučić: Dobio sam novogodišnje čestitke od Obame, Putina i Medvedeva

Tanjug

25. 12. 2015. u 13:06

Premijer potvrdio da je dobio novogodisnje čestitke od predsednika SAD Baraka Obame, kao i od predsednika i premijera Rusije, Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva

Вучић: Добио сам новогодишње честитке од Обаме, Путина и Медведева

Foto Ž.Knežević

ARANĐELOVAC - Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je danas, odgovarajući na pitanja novinara, da je dobio novogodisnje čestitke od predsednika SAD Baraka Obame, kao i od predsednika i premijera Rusije, Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva.

Da li vam je stigla čestitka za novu godinu i kako vi u vladi čestitate jedni drugima praznik- pitali su novinari predsednika vlade, a on uzvratio da ne spada baš u "čestitare":

"Nisam ja za prijeme i koktele, mene retko tamo možete da vidite...Ja volim da dođem i sa narodom da porazgovaram", rekao je Vučić i, na insistiranje novinara, spomenuo da mu je Novu godinu čestitao predsednik SAD s porodicom, Putin, Medvedev..

"Moji iz Kabineta vode računa o čestitkama, a mene interesuje posao", rekao je.

Da li vam je Vulin pisao? - bilo je pitanje, povodom inicijative Vulina i lidera SPS za sastanak.

"Nije mi Vulin pisao, pisao mi je Dačić pismo, Što mi, ljudi, pišete pisma kad imate telefon...Ionako se čujemo petnaest puta dnevno, kažite mi telefonom šta imate", primetio je premijer.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

Ђура Змај

25.12.2015. 13:19

Је л, пожелео и честитао учлањење Републике Косово (И ЗСО) у УН?!

pixell

25.12.2015. 13:38

Naravno da treba da mu cestitaju, a cestitace mu koliko vidim po raspolozenju naroda jos dugo, dugo...

bonton

25.12.2015. 13:40

Nisi licn dobio od ni jednog od njih nego od njihovih sluzbi tek da ispostuju protokol i kutroazni gest. Oni i ne znaju da su ti poslali.Ne izludjuj narod vise svojom samoreklamom, boli briga onoga kome krce creva ko je tebi cestitao.

Ђура Змај

25.12.2015. 13:48

Е сад, питам се да ли су Медведев и Путин пожелели нормализацију односа са Републиком Косово и чланство Косова у УН, а Обмана нормализацију односа Приштине са Београдом и успоставу територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије у уставним границама, у чему Србија може рачунати на пуну подршку НАТО-а.!? Или..?

dasa678

25.12.2015. 15:00

on se raduje a narod nema za novu godinu deci kolac da da.gladan ti narod peremjeru cemu radost i hvalisanje.