Četvrtak, 24.12.2015.

15:50

Vučić: Nervira ih što mogu da radim više od svih

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas normalna i pristojna zemlja i da je zadovoljan što i oni koji ga kritikuju danas žive u boljoj Srbiji.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Beta

Kako je rekao, oni sada u Srbiji smeju da govore ono što pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara o emisiji "Mediji u Srbiji: hronika propadanja", emitovanoj na N1, rekao da nikada mržnja nije, niti će moći da pobedi rad i da mogu da rade šta god hoće i ništa im neće vredeti.

"Narod koji teško živi zna da ceni rad", rekao je Vučić.

Premijer je kazao da je u emisiji primetio patološku mržnju lične prirode kod jednog dela ljudi koji su fabrikovali i izmišljali sve i svašta i usmeravali mržnju prema jednoj porodici, koristeći se pritom parama građana Srbije.

"Nisu rekli da sam krao pare, ne znaju šta da kažu. Tvrde da sam nešto nameštao u Feketiću. Sram ih bilo", podvukao je Vučić.

"Srećan sam zbog njih, jer žive u boljoj Srbiji, i sve što danas smeju da kažu o našim parama pre tri godine nisu smeli ni da pomisle da kažu, a kamoli da to njihovi lopovi plate. Srbija je danas normalna i pristojna zemlja, koja će tek da bude veoma uspešna", podvukao je Vučić.

"Nemam šta da im odgovorim To najbolje govori o slobodama u nasoj zemlji i kakvoj diktaturi žive. Ponosan sam zbog toga na našu Srbiju. Ja ću njima da odgovorim svojim radom, onim što ih najviše nervira, a više od svega ih sekira to što radim i subotom i nedeljom, bez obaveze ubacivanja kartica, to što mogu da radim više od svih", rekao je Vučić.

S tim u vezi je premijer najavio da će sutra otvoriti šest traka auto-puta od Pančevačkog mosta do mosta Mihajlo Pupin, kao i da će za tri dana otvoriti nova 23 kilometra na istočnom kraku auto-puta.

"Oni nisu samo od Miškovića, već i od Dulića i Đilasa, stručnjaka koji su nam ostavljali deficit od 21 odsto, pravili svece. Veoma sam srećan zbog činjenice što radom možemo da odgovorimo, a mržnja ubija onog što mrzi, a ne onoga što je predmet mržne. Ja njih mnogo volim i uradiću da se oni kao građani Srbije osećaju mnogo bolje i da vide koliko Srbiji ide mnogo bolje nego u vreme onih koji su krali i otimali od građana Srbije", istakao je Vučić.

"Mi smo demokratska zemlja. To je nešto što je uobičajeno i to je tako u demokratskim zemljama, a sumnjam da bi to bilo i u onima koje nam drže pridike o tome. Ja se ponosim tim stepenom demokratije koji smo dostigli", naglasio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: