Putin poručio Keriju: Naspavaj se!

Tanjug

15. 12. 2015. u 19:19

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas u Moskvi, na sastanku sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem, da Rusija i SAD zajednički traže rešenja za najkomplikovanije krize

Путин поручио Керију: Наспавај се!

Džon Keri i Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas u Moskvi, na sastanku sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem, da Rusija i SAD zajednički traže rešenja za najkomplikovanije krize.

Putin je istakao da je ranije danas susret šefova diplomatije Rusije i Amerike, Sergeja Lavrova i Džona Kerija, bio veoma konstruktivan, preneo je Sputnjik.

"Pregovori su bili veoma konstruktivni. Ministar Lavrov mi je preneo sve detalje vaših predloga, kao i pitanja koja zahtevaju dodatne razgovore", poručio je Putin Keriju.

Američki državni sekretar je rekao da su SAD zahvalne Rusiji za saradnju i da bečki pregovori o Siriji otvaraju čitav niz novih mogućnosti.

On je istakao da Rusija i SAD mogu mnogo toga da urade zajednički i da su bečki pregovori veoma dobar početak za to.

"Lavrov i ja smo saglasni da Rusija i SAD zajednički mogu postići mnogo toga", naglasio je Keri.

Ruski predsednik se zahvalio Keriju na naporima koje ulaže u pronalasku rešenja za najkomplikovanije svetske probleme.

"Mi vidimo koliko napora ulažete za rešenje niza gorućih problema, ne uspevamo da pratimo vaše kretanje. Vidim, treba da se naspavate", poručio je Putin Keriju, preneo je Sputnjik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

sinisa

15.12.2015. 19:50

oni su se saglasili da rusi preoru tursku a posle saudijsku arbiju oni su glavni sponzori terorista u celom svetu

Anarhista

15.12.2015. 22:15

@sinisa - Mi znamo da je to istina, medjutim zapadni kartel isisava iz ovih paradrzava sve sto se moze, a ima toga podosta. Druga stvar, oni zele da drze Ruse sto dalje od tih podrucja, jer onda treba da se deli na dvoje, a to kartelu ne stima, jer oni hoce sve.

Аца

15.12.2015. 20:22

чему овај помпезан наслов? Овакви чланци уопште нису корисни за наш народ!

MiroslavBB

15.12.2015. 20:33

Kako to, Putine, da si 'naglo' promijenio svoju retoriku?! Prije 6 mjeseci pricao si 'drugu' pricu ... Ti vise nisi 'onaj' Putin, 'nesto' se desilo sa tobom?? Mozda te Zapad ucjenjuje zbog navodno 'ogromnog' bogatstva kojeg posjedujes u Zapadnim bankama jer vrlo je neobicno da se 'oni' ne koriste sredstvima ucjene u obracunu sa tobom?? Dosta nam je vise lidera LAZNIH velicina, od Obame do Putina (Kamerona, Merkelove i Olanda)!! ODLAZITE, svi Vi!!

vlada

15.12.2015. 21:23

Zvali vi to saradnja ili ne, Rusi sada rade u svom interesu! Vaše vreme odlazi u prošlost u - dubok san!

Ђура Змај

16.12.2015. 08:01

Џаба, Нема му спавања док је Путин на челу Русије - само ноћне море!?

Teodosije

16.12.2015. 11:25

Zalosno je sto Putin prima treceg politicara u SAD, a ta ista Amerika nekoliko puta odbija da primi Medvedeva i Lavrova iako je Rusija upucivala nekoliko molbi za razgovore sa SAD.