Najnovije vesti
Zabava Vesti
NA NAGOVOR SINOVA Pamela na poslednjoj goloj naslovnici "Plejboja"

NA NAGOVOR SINOVA Pamela na poslednjoj goloj naslovnici "Plejboja"

Čast da pozira naga na poslednjoj duplerici "Plejboja" pre nego što čuveni časopis za muškarce prestane da na svojim stranicama objavljuje erotske fotografije, dobila je nekadašnja zečica i popularna "čuvarka plaže". Pamelu su podržali i sinovi da se obnaži za čuveni časopis.

701074_pamela-anderson--profimedia0264156261
701074_pamela-anderson--profimedia0264156261

Kanadska glumica (48) koja se prvi put pojavila u magazinu Hjua Hefnera 1990. godine, slikala se nedavno u provokativnim pozama za poslednje izdanje pre velikog redizajniranja.

Pamela nije želela da pristane da se ponovo obaži za potrebe časopisa, dok ne čuje mišljenje njenih sinova Brendona i Dilana. Iako je strepela od odgovora svog starijeg sina, kaže da je bila iznenađena njegovom reakcijom. Osim što je Brendon podržao glumicu, on ju je i ohrabrio.

- Rekla sam mom sinu da me je Hefner pozvao da se slikam za poslednji broj "Plejboja". Sin mi je na to odgovorio: "Mama, moraš to da uradiš" - objasnila je bivša zečica.

I kada je glumica objasnila sinovima o kakvim slikama je reč, oni su je maksimalno podržali.

- Mama, mi smo odrasli, nije nam neprijatno. Znaš, mi smatramo da si sjajna, i treba to da uradiš - rekli su sinovi Pameli.

Bivša "čuvarka plaže" rekla je da je zabrinuta jer ne zna kako će reagovati drugovi njenih sinova kada je budu videli u provokativnom izdanju, jer su Brendon i Dilan spremni i da se potuku, ako neko priča u negativnom kontekstu o njihovoj mami.

Hju Hefner je želeo da se Pamela nađe na naslovnoj strani "Plejboja"
Hju Hefner je želeo da se Pamela nađe na naslovnoj strani "Plejboja"

Glumica je počastvovana što je Hefner baš nju odabrao da bude na naslovnoj strani poslednjeg golog broja čuvenog magazina za muškarce.

Bivša zečica se u intervjuu prisetila kako je izgledalo prvo slikanje za ovaj časopis. Kaže da je bilo mnogo neprijatnih situacija, ali joj je najteže bilo kada je trebala da se obnaži pred objektivom fotoaparata.

- Tokom prvom snimanja od muke sam povraćala, jer mi je bilo jako neprijatno što moram da se slikam obnažena. Kada sam videla fotografije na kojima sam bez odeće bilo mi je neprijatno, a onda sam shvatila da niko ne mari kako izgledam bez odeće, jer svako brine o svojim manama - objasnila je Pamela.

Podsetimo, "Plejboj" je najavio u oktobru da će prestati da objavljuje golišave fotografije koje su časopisu, osnovanom daleke 1953, svojevremeno donele popularnost širom sveta.

Hefner i njegovi saradnici su kao glavni razlog za ovu odluku naveli dostupnost pornografskog sadržaja.