02. decembar  2015. 07.05  →  18.16 | Izvor: RTV

Vojvodina preko Inđije do četvrtfinala kupa

NOVI SAD -

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Vojvodine i Inđije koja se igra na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, donela je igru pre svega na sredini terena, uz nekoliko šansi za domaćina. Novosađani su poveli u 77. minutu, pošto je Siniša Babić postigao pogodak iz slobodnog udarca. Rezultat se nije menjao do kraja utakmice, te su se Novosađani minimalnom pobedom palsirali u četvrtfinale Kupa Srbije. 

 

video icon

Ekipa Vojvodine je krenula odlučno, i već u četvrtom minutu domaćinu je poništen gol zbog ofsajda. Nova izgledna šansa usledia je u 25. minutu, ali je kapiten Vojvodine Ivanić loše reagovao u šesnaestercu.

Vojvodina je potom nastavila da napada, Lazar Rosić je u 33. minutu prokockao dobar centaršut iz prekida, a nakon toga je Nastić sa ivice šesnaesterca šutirao pravo u golmana gostiju.  

U drugom poluvremenu se i dalje igra na sredini, bez ozbiljnije prilike ni na jednoj strani.

Potom je usledio prekid na ivici šesnaesterca gostiju. Siniša Babić je šutirao po sredini gola, ali je golman Inđije loše reagovao i omogućio prednost domaćinu. Od 77. minuta na semaforu piše 1:0. 

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, pošto do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo većih uzbuđenja. 

Utakmica Napredak - Radnički Niš počinje u 16.30, a od 17 časova će se odigrati susreti Javor – Čukarički, odnosno Crvena zvezda – Borac.

Tagovi