U Srbiji niče i drugi hotel Kraun plaza

Interkontinental Hotelska Grupacija (IHG) najavila je zvanično započinjanje radova na hotelu Kraun plaza u Novom Sadu, drugom po veličini gradu u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2015.

18:00

Default images
Foto: Ilustracija, Thinkstock.com

Hotel kapaciteta 144 soba, čije je otvaranje predviđeno tokom 2016. godine, biće situiran u srcu poslovnog centra Novog Sada, i tek na nekoliko minuta hoda od istorijskog centra, navodi se u saopštenju IHG.

Kraun plaza Novi Sad će predstaviti niz funkcija podesnih za potrebe organizacija poslovih programa i sastanaka, među kojima će biti pet prostorija za sastanke i dve prostorije za sastanke formata upravnih odbora.

Kao pripadnica globalnog portfolija IHG, robna marka “Crowne Plaza Hotels & Resorts” prisutna je u preko 65 zemalja sveta , a četvrta je po veličini među luksuznim sveuslužnim hotelskim markama i jedna od onih sa najbržim stepenom razvoja.

Od 2003. godine do danas, portfolio Kraun plaza hotela se duplirao i trenutno broji preko 400 hotela, dok se broj hotela u pripremi na globalnom nivou uvećao za čak četiri puta - i sada sadrži skoro 100 hotela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: