Hrvatska

MONSTRUOZNO UBISTVO Izbo devojku šrafcigerom pa spavao pored nje

Objavljeno: 29.11.2015 | 17:52Izvor: Alo!

Josipa Božić (21) umrla je od rana koje joj je naneo njen dečko Hrvoje Dobroman Knežević (22). Pretpostavlja se da je Hrvoje Josipu izbo šrafcigerom, a potom ju je okupao u kadi i ležao pored nje.

U Modriču u Hrvatskoj u petak se dogodio nezapamćeni zločin u kojem je život izgubila Josipa Božić (21). Josipu je, kako prenose lokalni mediji, ubio njen dečko Hrvoje a potom je zvao njenu majku da joj kaže šta je uradio.

- Napravio sam s***e - tim rečima je Hrvoje policiji započeo priznanje da je ubio svoju devojku Josipu Božić. On je policiju nazvao u petak oko 20 časova nakon čega je patrola odmah došla u kuću u Modriču gde se dogodilo ubistvo.

Oni su pronašli telo mrtve devojke u prizemlju, a sasušene krvi bilo je svuda po kući. Veruje se da je Hrvoje Josipu udario u vrat i razrezao joj arteriju, zbog čega je devojka jako krvarila.

Knažević je bio nazvao i Josipinu majku da joj saopšti da ju je ubio.

- Govorio joj je da ju je on ubio. Majka je ispustila slušalicu u naletu slabosti i plača, a sestra je dohvatila slušalicu i pitala ga šta je uradio i rekla mu da brzo zove Hitnu pomoć pomislivši da je droga u pitanju. Ali joj je on rekao da nema više pomoći - ispričala je druga sestra ubijene.

Prema nezvaničnim informacijama, Hrvoje se iživljavao nad nesrećnom devojkom, tako što ju je bacao po kuhinjskim elementima, a onda je počeo da je bode šrafcigerom.

Obdukcija bi trebalo da pokaže tačno vreme smrti, ali se veruje da je Hrvoje počinio ubistvo dan pre nego što je pozvao policiju i da je sve vreme ležao pored tela.

Navodno je ubica žrtvu oprao u kadi i doneo veliku plastičnu vreću u koje je planirao da zamota telo i sakrije. Ipak, u međuvremenu se predomislio, sve priznao porodici devojke, a potom se predao policiji.

Porodica, prijatelji i komšije kažu da su Josipa i Hrvoje delovali kao vrlo skladan par.

- Videla sam ih poslednji put u četvrtak predveče zagrljene na terasi kuće, a u petak oko dva sata gorelo je svetlo u kući. Često su zajedno zaljubljeno šetali i delovali su skladno. Nikad nisam čula ni povišeni glas, ali nikad ne znaš što se događa unutar zidova - rekla je jedna komšinica.

I dalje je nepoznat motiv ovog svirepog zločina ali Josipine sestre Sestre kažu da je Hrvoje i pre bio nasilan i da je Josipu navukao na drogu zbog čega se ona potpuno promenila.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u