HAOS U BEOGRADU: Četiri osobe lakše povređene u udesu na Gazeli

Tanjug

27. 11. 2015. u 18:07

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći na mostu Gazela u Beogradu, gde se dogodio lančani sudar

ХАОС У БЕОГРАДУ: Четири особе лакше повређене у удесу на Газели

Arhiva

BEOGRAD - U sudaru dva putnička i vozila šlep službe u Beogradu, četiri osobe su povređene i prevezene su u Urgentni centar. Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u do udesa je došlo u 16:45 na mostu "Gazela" u pravcu ka Šidu, kod isključenja kod Sava centra.

Reagovale su dve ekipe Hitna pomoći i Saobraćajna policija, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a na sreću nema životno ugroženih.

Saobraćaj preko mosta je u to vreme bio usporen.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Александар

27.11.2015. 21:20

Ланчани судар се дешава када возач не оставља довољно простора између свог и возила испред - обично треба барем две секунде. Бахатост за воланом само призива потенцијални удес, поготово у лошим временским условима.

dipl.ing.saobracaja

27.11.2015. 21:55

@Александар - Кратко растојање међу возилима на Газели је последица грешака у саобраћајном пројектовању, а не бахатости возача. За аутопут (Газела је део градског аутопута) неопходно је постојање уливних трака дужине 250 метара. На прилазима Газели из правца Јурија Гагарина, као из правца Савске и Војводе Мишића уливне траке не постоје! Имамо читав низ много грешака у пројектовању, које је много јефтиније исправити. Секретаријат за саобраћај ми НИКАДА није дао одговор када сам им писао, а људи страдају...