Najnovije vesti
Kultura Vesti
"Mali princ" u bioskopu "Sinepleks"

"Mali princ" u bioskopu "Sinepleks"

Film "Mali princ" biće prikazivan na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City u subotu, 28. novembra u periodu od 12 do 17 časova. Premijera filma je zakazana za 18 časova.

697657_maliprinc1
697657_maliprinc1

Za posetioce će biti organizovano druženje sa glumačkom ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski jezik, među kojima su Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Anđela Džaferović, Aleksa Radujko, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balog i mnogi drugi.

U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo.

On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Hotel Transilvanija 2“, „Snupi i Čarli Braun - Film o klinjama“ i „Kokosaurus – mali dinosaurus“ sinhronizovani na srpski jezik.