• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VB: Era sa onoga sveta! (VIDEO)

Pobednik treće sezone rijalitija Veliki Brat je Vladimir Arsić iz Užica!

Druženju, ljubavima i svađama je kraj! Nakon tri meseca završen je treći serijal Velikog Brata iz kojeg je kao pobednik sa čekom od 100.000 evra izašao Vladimir Arsić Arsa!

Finalisti koji su preživeli polufinalnu "je*adu", kako je Radiša nazvao, izbrojali su svoje poslednje sate u Kući na Košutnjaku.




Vladimira je nakon "izbacivanja" sačekao kofer sa 100.000 evra, šampanjac i svi bivši ukućani.

"Osećam se opušteno, bilo bi mi drago i da je Enis pobedio, ali iskreno nisam svestan još šta se desilo i da sam pobedio!", promucao je pobednik i ponosno pokazao ogrlicu na levoj ruci, koju je nosio svaki put kada je bilo izbacivanje.

"To je moja srećna ogrlica, pobednička. Osvojili smo je druge nedelje posle uspešnog zadatka", objasnio je Užičanin.

Jedan po jedan ukućanin opraštao se od vredne nagrade, sve dok u Kući nisu ostali taksista iz Užica i momak iz sada već čuvenih Živinaca. Enis je bio poslednji izbačeni finalista i prvi "saborac" koji je čestitao pobedu Arsi.

A onda ga je zagrlila Danica, što su voditeljke prokomentarisale šaljivim rečima: "Aaaa, a sad ti se dopada".

Arsa i Danica su se zbližili u kući, bilo je tu i poljubaca, grljenja, "igrarija" u bazenu...Tokom 100 dana u Kući, Arsa je bio i Radišin boks-trener i više se od borca iznervirao zbog poraza, imao je konflikte sa nekoliko ukućana, a pre svega sa Karlom i Dragicom, ali ni u tim svađama i povišenom adrenalinu nijednom nije prelazio granice pristojnosti.

Što bi on rekao: "Znači, brate, kapiraš...ono...".

Istorija se ponovila. Kao i u prvom Velikom Bratu sa "običnim" takmičarima, i u trećem serijalu, u finalu su bili jedan Srbin i jedan Bošnjak.

Prve sezone (2006. godine) pobedio je Beograđanin Ivan Ljuba ispred Sarajlije Edina Kolende. U trećem serijalu, Užičanin Arsa je trijumfovao, a drugi je bio Enis Mujubašić iz Živinica. Čudno je to mesto u BiH, kao da se u njemu rađaju sami pobednici...

Đorđe: Biću gradonačelnik Banjaluke!

Uzbudljivo veče na Košutnjaku počelo je izbacivanjem nesuđenog pobednika Manuela, kome je samo dan ranije "srce sišlo u trbušnjake", jer je bio ostao sam u kući.

"Super se osećam!", rekao je raspoloženi Manuel nakon izbacivanja. "Znao sam da ne mogu da pobedim. Imao sam neke prepotentne izjave, ali ja sam samo bio realan..." Što se tiče devojaka u Kući - poljupca sa Jovanom, nekoliko masaža sa Sexy Sandrom, a potom i "veze" sa Kiki, Manuel je rekao da je "prvi kontakt ostvario sa Sexy Sandrom", ali da je razmišljao i o odnosu sa Violetom...i Mirom...




A, o Kiki..."Ne znam šta će se dešavati sa nama sada kada sam napolju...". Nakon Manuela, vrata Kuće na Košutnjaku zalupila su se i za Đorđem.

Đorđe je bio vidno razočaran, ali je dao i jedno političko obećanje: "Biću gradonačelnik Banjaluke 2012. godine!".

On je rekao da je "želeo da izađe već prve noći kad je ušao u Kuću, jer je shvatio da je pogrešio". "Ovo je totalna glupost", rekao je Đorđe.

Potom je pošteno izvređao gledaoce, odnosno ljude koji su pratili ovaj rijaliti-šou.

"Ovu retardiranu naciju zanima samo ko će koga i koliko puta da uhvati za dupe! Moja poslednja izjava u vezi sa Jovanom, jer ova retardirana nacija uživa u tome, jeste da sa njom nije bilo nijednog poljupca, ni seksa, niti masturbacije. Jovana i ja se jesmo dodirivali i mazili, trebalo je nežnosti, lepote i razumevanja u ovom haosu. Samo još da dodam da nijedan hetero muškarac ne bi mogao mirno da leži pored Jovane i bude ravnodušan pored nje", rekao je Đorđe.

A pravi razlog što nije imao nešto više sa Jovanom je sledeći: "Moje srce je ostalo na trećem spratu jedne zgrade u Banjaluci, pred jednim vratima i sad žurim da vidim šta je sa tim".

Treća izbačena ukućanka bila je starleta iz Kraljeva Jovana Pavlović, jedina devojka koja je izdržala 100 dana u Kući Velikog Brata.

"Najveći problem mi je bio to što nisam znala da li imam podršku moje porodice, ali nije trebalo da sumnjam", rekla je Jovana po izlasku. "Hvala sedmoj sili koja je pisala o meni, bilo lepo ili ružno, hvala vam na svemu, bitno je da smo punili naslovnice".

Jovana je važila za najslobodniju devojku u Kući - ljubila se sa Manuelom, Nikolom, Admirom, Đorđem... "Sa Đoletom se nisam ljubila, želela sam, ali on je moj dobar prijatelj i nisam želela da izgubim takvog čoveka zbog gluposti. Što se Admira tiče dobar je momak, i Nikola...svi se dobro ljube".

Psovala je, zabavljala publiku, ali se i svađala sa Dragicom. "Došlo mi je jednom da Dragicu ujedem za nos! Kasnije smo se skapirale".

Šansa da osvoji malo bogatstvo izmakla je iz ruku i frizeru iz Beograda Karlu Zagorcu.

Karlo je jedini ukućanin kojeg su organizatori rijalitija vratili nakon izbacivanja, a sve to kako bi mogao da bude sa svojom ljubljenom Violetom. Iako je ubrzo i sama izbačena, Karlo je ostao da se bori za nagradu...

Nakon izbacivanja Karlo je rekao da je očekivao da će ispasti: "Pola njih me voli, pola njih me mrzi...".

Karlo je još jednom potvrdio da i dalje stoji iza svojih reči da on zaslužuje pobedu jer su svi ostali ukućani loši.

Treći "obični" serijal ostaće upamćen po "količini" započetih, a onda i prekinutih veza i tome da su publika i Veliki Brat bili toliko blizu "tog seksa" pred kamerama. Već prve večeri počela je romansa između Karla Zagorca i Violete Raleve, a onda su usledele Jovanina i Nikolina veza, potom Arsina i Danicina, onda Manuelova i Kristinina...

Ostaće upamćene i svađe između Karla i Arse, Manuela i Karla, Jovane i Dragice, Dragice i svih ostalih nakon "jednog intervjua", a onda i po poljoprivredniku iz Ljuptena Radiši, njegovim časovima plivanja, policijskom dežurstvu kada su mu pokradeni šapka i pendrek, kao i zlobi i prevrtljivosti Velikog Brata.

Tokom ova tri meseca saznali smo da je Romeova Julija umrla tako što je propala kroz binu, da je Majkl Džekson bio malo dete naspram "Thrillera" koji su priredili ukućani, da su "dve reči" zaista Manuel, da smo svi u jednom momentu videli "duplo" i da Dragica voli Jelenu Karleušu, ali i da VIP Veliki Brat počinje 30. januara. Do tad!

(MONDO)

Komentari 55

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Arsa je ipak najsimpaticniji lik, zgotivila ga je vecina ljudi i drago mi je da je pobedio...za razliku od Djordja, politicar pravi, nije pokupio lovu pa sad mu kriva Srbija, uostalom on nije ni imao bolje misljenje nego ga je samo krio, zato su ga i izbacili.

ytyhthjfgj

enis je najbolji

Igor Knezevic UE

Ja ne mogu da verujem da za Arsu govorite da je seljak,kako je glup,itd... Decko nikome nista lose nije uradio,ako su mu trazili pomoc dobili bi je...u svakom slucaju ni Karlu,koji mu je otvoreno govorio da ga mrzi,nikad nista lose nije uradio,nego mu je pruzio ruku... Bravo Arsa...

SERIJE