19. novembar  2015. 16.51  | Izvor: Beta

Pajtić: Od vrata do vrata zbog cenzure

BEOGRAD -

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić najavio je danas u Kraljevu da će ta stranka "zbog medijske cenzure" početi kampanju "Od vrata do vrata" koja će se sprovoditi širom Srbije.

 

"Danas započinjemo akciju 'Od vrata do vrata' koja će se odvijati na teritoriji cele Srbije jer vlada medijska cenzura, zbog čega je neophodno da razgovaramo sa svim našim gradjanima, kako bi do njih došla istina o tome kakva je situacija u Srbiji i šta DS nudi da se ta situacija popravi", rekao je Pajtić novinarima.

On je kazao da je mediska cenzura najjača na nacionalnim medijima.

"Medijska cenzura je najjača na nacionalnim medijima, nešto je bolja na lokalnim zbog čega smo i krenuli da kroz akciju 'Od vrata do vrata' neposredno sa gradjanima i razgovore sa lokalnim medijima vodimo, neposredno objašnjavajući gradjanima koje su ideje DS-a", rekao je Bojan Pajtić.

On je naveo da Telekom i poljpoprivredno zemljište ne bi smelo da se prodaje, jer se radi o nacionalnim resursima.

"Ako gospodin Vučić tvrdi da ova vlada ima toliko mnogo novca bužetu, onda je poslednja stvar da se prodaju Telekom i poljoprivredno zemljište. To se ne sme raditi jer su to nacionalni resursi, to se čini jedino kada gori kuća, a slušamo da je Srbija na dobrom putu", kazao je predsednik DS.

Povodom eventualne saradnje sa Borisom Tadićem i SDS Pajtić je naveo da je DS- u sada aktuelna vlast u fokusu.

"Nama je vlast u fokusu, odnosno vladajuća stranka i mi se nećemo baviti onim stankama koje nisu na vlasti, samo možemo izraziti žaljenje što Boris Tadić tokom svakog svog nastupa suštinski napada Demokratsku stranku, što samo za sebe govori i zbog čega izražavamo žaljenje", rekao je predsednik DS Bojan Pajtić u Kraljevu.

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 7

GORAN SRB  19. 11. 2015. | 18:04
xaxaxa sta radi fotelja nece iz nje pa borba sa glasic ovaj bre pajtic ko sojic..... cirko uvacen si ;)))))))
Nensi  19. 11. 2015. | 18:24
Ova kampanja od vrata do vrata počinje da me zanima. To me podseća na naše prodavce mešovite robe ili prodavce usisivača marke "Kirby". Oni na taj način reklamiraju svoje proizvode krećući se od vrata do vrata. Čudi me da su se odlučili za tu kampanju! Pitam se kako će to izgledati kada im neko bude otvorio vrata? Mora da će to biti vic meseca!
Dejan  19. 11. 2015. | 18:59
@Nensi Pa to su radili i naprednjaci ped izbore; izbacio sam kao kufer a i ove cu.Isti Kurta kao i Murta.Gradjani imaju moc; politicari nam u elektonskom dobu nisu potrebni.Vreme je za promenu politickog sistema iz partokratskog u direktno demokratsko.
12
3
Pedja  19. 11. 2015. | 19:10
@Nensi Da li je moguće da se za ovakvu papazjaniju dobija sendvič i crvena? Kampanja od vrata do vrata je uobičajen deo političke borbe.
15
4
Sanja  19. 11. 2015. | 19:00
Hahahaha, jedva čekam da mi dođu na vrata i predstave svoje "genijalne" ideje! Odoh da pripremim kofu hladne vode...
GORAN SRB  19. 11. 2015. | 19:50
trazi ce pare od vrata do vrata
sena  20. 11. 2015. | 09:04
@GORAN SRB Ili ce iste deliti..... da bi mozda pridobio neki glas jer drugacije nece moci.
2
3