Četvrtak, 29.10.2015.

09:24

Klop: 90 minuta smo igrali fudbal

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je posle prve pobede na klupi ’Redsa’ da njegov tim nije igrao mnogo drugačije nego na prethodnim utakmicama.

Izvor: JT

Default images
Getty Images

Klop je prvi trijumf zabeležio u Liga kupu, protiv Bornmuta sa 1:0, pa će u četvrtfinalu tog takmičenja igrati sa Sautemptonom.

„Bolji je osećaj nego posle remija, ali ne smatram da smo na ostalim utakmicama odigrali mnogo lošije nego saa, rezultat je najveća razlika“, rekao je Klop.

Odigrali smo dobro, iako nismo imali mnogo vremena za treninge između dve utakmice, imali smo samo jedan sat treninga sa novim timom i sistemom. Iz minuta u minut smo bili bolji i tokom 90 minuta smo igrali fudbal. Zadovoljan sam, momci su odigrali veoma dobro“, dodao je Klop.

Nemački stručnjak je posebno pohvalio mlade igrače koji su se prvi put našli među startnih 11 – Kamerona Brenagana, Žoaa Tešeiru i Konora Rendala. Izdvojio je i najboljeg igrača susreta Roberta Firminja.

Za svakog novog igrača je bitno da kada dođe da se pokaže svom klubu, ali ne mora i meni jer ga poznajem veoma dobro. Sada svi znamo nešto više o njemu, a odlično se pokazao. Spreman je, pripremljen je za ovu ligu. Fizički je jak, dobar je tehničar i obično zna i da završi posao”, naglasio je Klop.

Klop je na klupu Liverpula stigao pre nekoliko nedelja i od tada je njegov tim zabeležio tri remija – sa Totenhemom, Rubinom i Sautemptonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

1 d

Podeli: