Svet

0

Krivokapić: U razgovoru sa DF nije pominjana prelazna vlada

Autor: AP

Izvor: Tanjug

Krivokapić: U razgovoru sa DF nije pominjana prelazna vlada

Izvor: Foto: PrtScn

On je podgoričkom Radiju Antena M rekao da je jednom od lidera DF Andriji Mandiću saopštio da je moguće da poslanici DF u Skupštinu uđu na nacin na koji ulazi i predsednik parlamenta, "ako treba i sa njim". Kako je prenela RTCG, Krivokapić je kazao i da "nikakvih razbijanja barijera ne sme biti".

Funkcioner DF Slaven Radunović poručio je okupljenima na protestu ispred zgrade parlamenta da Krivokapić ima još 10 minuta da se izjasni i da se javi, jer, kako je rekao, "negde se izgubio i ne javlja se".

"Mi smo uz najveće napore kontrolisali masu, 10 minuta još cekamo odgovor, a ako do toga ne dođe, mi više ne preuzimamo nikakvu odgovornost nad masom", kazao je Radunović.

Funkcioner DF Predrag Bulatović izjavio je prethodno večeras, obraćajući se učesnicima protesta u Podgorici, da postoji mogućnost da poslanike dela opozicije primi Krivokapić, koji bi im tom prilikom, kako je tvrdio Bulatović, rekao da se povlači iz vladajuće koalicije.

Lideri Demokratskog fronta na protestu ispred Skupštine Crne Gore, ponovili su večeras zahteve za ostavku aktuelne i formiranje tehničke vlade.

Kako je javio izveštač Tanjuga sa lica mesta, deo poslanika opozicije preskočio je ogradu ispred parlamenta, našavši se ispred dvostrukog policijskog kordona.

https://www.novimagazin.rs/svet/bulatovic-krivokapi-mozda-izlazi-iz-vladajue-koalicije

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR