Za ubistvo bebe 20 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca zbog ubistva sopstvenog deteta od 20 meseci.

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora muškarca zbog ubistva sopstvenog deteta od 20 meseci.

Tom odlukom je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

U presudi se navodi da je A.A. osuđen jer je ubio dete 6. novembra 2013. godine u Beogradu u garaži za privremeni smeštaj, u kojoj je neprijavljeno boravio sa porodicom. U obrazloženju presude Apelacionog suda se, između ostalog, navodi da i taj sud nalazi da je okrivljenom opravdano bilo izreći maksimalnu zatvorsku kaznu na koju je mogao biti osuđen s obzirom na godine (25 godina, prema pisanju medija), ceneći pri tome da je ubioo sopstveno dete od samo 20 meseci.

Mediji su ranije preneli da je beba u bolnicu primljena sa povredama jetre i slezine, prelomom čeone kosti i obostranim prelomima slepoočnih kostiju i da je tamo preminula.

  • mile

    17.10.2015 13:39
    Vratiti smrtnu kaznu, ebes evropu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija