Petak, 16.10.2015.

11:44

Mitrović: Prvo Olimpija, pa onda Real

Kapiten Crvene zvezde ocenio je da je njegov tim odigrao "pre svega dobro u odbrani" u pobedi nad Strazburom u prvom kolu košarkaške Evrolige.

Izvor: ÐN

Default images
Starsportphoto

"Dobra utakmica, pre svega u odbrani. Izuzev prve četvrtine, to je zaista dobro izgledalo. To se videlo i po njima, jer su oni ekipa koja mnogo loše reaguje na tvrdu i agresivnu odbranu. Mi smo to znali i videlo se u prvoj četvrtini – čim ih pustite malo, oni tu igraju, pokažu šta znaju, svoj talenat...i onda je teško igrati sa njima", rekao je Mitrović posle meča.

Zvezda je pobedila Strazbur sa 81:59, iako je izgubila prvu četvrtinu.

"Čim smo ih malo pritisli, odmah su imali slabija rešenja u napadu. Mi smo to iskoristili sa mnogo lakih poena, što nam je dobro došlo i diglo značajno samopouzdanje i na kraju smo slavili sa visokom razlikom, što je takođe bitno", dodao je kapiten Zvezde.

Kapiten Zvezde završio je utakmicu sa 13 poena i šest skokova.

"Bitno je da mi igramo dobro i iz te naše timske igre će doći i dobra individualna igra. Naravno, uvek može bolje i uvek ima prostora za napredak, ali lakše je ispravljati te stvari kada ekipa igra dobro", istakao je Luka.

Zvezda u sledećem kolu gostuje evropskom prvaku Real Madridu.

"Idemo u goste prvaku Evrope, ali pre toga imamo Olimpiju, koja je za nas bitniji meč. Nemamo prava na kiks, naročito kod kuće. Tek kad odradimo Olimpiju, okrećemo se Realu", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: