PUPS bi da zna “ko krcka budžet”

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić kaže da ta partija hoće da zna ko u ovoj zemlji "krcka budžet, koga prazni, a ko puni".

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 04.10.2015.

12:14

Default images
Foto: thinkstock.com

"Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a I Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji zemlje, pre svega jedan deo penzionera I zaposlenih u javnom sektoru, imaju prava da znaju odgovore na ta pitanja", poručio je Krkobabić građanima Leskovca.

On je u okviru karavana PUPS-a, pod sloganom "Svet pripada I nama" razgovarao u centru Leskovca sa građanima is impatizerima stranke.

Novi koncept PUPS-a da je neophodna ekonomski utemeljena, organizovana I efikasna država, koja će biti garant sigurnosti I redovnosti penzija, je opšte prihvaćen od strane najstarije populacije, saopštio je PUPS.

Predsednik PUPS-a ponovio je istav da "penzije prate plate" i da "nema viška radnika, već manjka posla". Krkobabić je u Leskovcu održao sastanak sa rukovodstvima opštinskih odbora Pčinjskog I Jablaničkog okruga, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: