Uhapšen ubica beskućnika iz Ruzveltove

J. D. Lj.

29. 09. 2015. u 13:33

Lisice za I. N. (22) zbog sumnje da je sa još dve osobe, juna ove godine, usmrtio beskućnika Sašu Mitrovića (44)

Ухапшен убица бескућника из Рузвелтове

Telo je pronađeno u blizini TC "Zira" (Ilustracija)

POSLE višemesečnog operativnog rada pripadnici MUP Srbije rasvetlili su zločin koji se dogodio u centru Beograda i uhapsili I. N. (22) zbog sumnje da je sa još dve osobe, juna ove godine, usmrtio beskućnika Sašu Mitrovića (44). Sumnja se da je I. N. naneo više udaraca ubijenom Mitroviću, usmrtivši ga na licu mesta. Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Podsetimo, beživotno telo čoveka pronađeno je u napuštenoj zgradi, u blizini Tržnog centra "Zira" u Ruzveltovoj ulici. Zgrada, inače, pripada Vojsci Srbije, ali se u njoj, već dugo, s obzirom da je napuštena, sakupljaju narkomani i beskućnici.

Mitrovićev leš pronašli su drugi beskućnici, od kojih je jedan pozvao policiju. U prvom trenutku, činilo se da je Mitrović umro od droge ili alkohola. Međutim, s obzirom da je telo pronađeno potpuno nago i u sedećem položaju, policiji je odmah bilo jasno da Mitrovićeva smrt nije slučajna, niti uzrokovana drogom ili alkoholom. Njegovo telo poslato je u Institut za sudsku medicinu, gde je obdukcijom utvrđeno da Mitrović na telu ima brojne povrede i modrice, što ukazuje na to da ga je neko, tvrdim predmetom, najverovatnije drvenom motkom, tukao do smrti.

Policija je odmah posumnjala da je Mitrovića, posle svađe, ubio drugi beskućnik ili više njih, ali do danas nije poznato zašto su ga skinuli golog i odneli mu odeću.

Policija je pregledala i snimke sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada i objekata, saslušala neke od svedoka i tako, ušla u trag i uhapsila I. N. Međutim, njegovi saučesnici još uvek nisu pronađeni i policija intenzivno traga za njima.


NAPUŠTEN OBJEKAT

STANARI susednih zgrada tvrde da je objekat u Ruzveltovoj, u kojem je pronađen leš beskućnika, napušten pre nekoliko godina, te da se u njemu skupljaju narkomani i klošari, koji stalno prave nered, svađaju se i tuku, pa zbog toga često mora da reaguje policija. Međutim, kako kažu, patrola dođe i otera ih odatle, ali se oni već sledećeg dana vrate i ponovo stvaraju probleme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

običan radnik

29.09.2015. 15:13

Počinio "krivično delo teškog ubistva" ? Znači, ubio nekog "gospodina", kojega su puštali više od 20 puta da se "brani sa slobode".

Ogi Gligic

30.09.2015. 02:12

zar niko ni rijeci,brutalno ubistvo iz objesti i niko da gukne?! E Srbijo jadna si kakva si i s kim si.

РРПАНТЕЛА

30.09.2015. 09:50

Зашто нема пуног именба и презимена кретанчине која се изживљавала на муци и беди? Ако вест није сигурна, чему објављивање? Пишите једном отворено и јавно о свему што објављујете. Пуно инме и презиме са злочинцима и њихова фотографија исто као и ЖРТВЕ. Кога кријете и у име које правде. Такве убице ГУБЕ сва права цивилизованог човека.

Vinka

30.09.2015. 13:15

Hoce li neko poceti da se brine o ovom problemu beskucnika, oni su na ulici zbog bolesti ili finansijskih problema, oni moraju biti smesteni kao ugrozena lica u neki prihvatni centar .Ovako su izlozeni svim mukama pa i ubicama. Uzas humanog drustva.