Trener umro na parketu, dečaci i devojčice mu ostavili oproštajne poruke!

V. Mitrić

29. 09. 2015. u 11:29

Vladimir Knežević iz lozničkog OK Proleter iznenada preminuo. Primio osam jedinica adrenalina, ali ipak izdahnuo

Тренер умро на паркету, дечаци и девојчице му оставили опроштајне поруке!

POMOĆNI trener muškog i ženskog Odbojkaškog kluba Proleter Vladimir Knežević Cako (40), umro je preksinoć oko 22 časa tokom treninga u hali OŠ "Anta Bogićević" u Loznici. Prema rečima Zlatomira Sretenovića, glavnog trenera kluba, Knežević je stajao na strani i dodavao lopte odbojkašicama, kada mu je iznenada pozlilo. Svi su pritrčali da mu pomognu, ali je nažalost ubrzo preminuo.

Zlatomir Sretenović kaže da ništa nije ukazivalo na tragediju, jer je Knežević živeo sportskim životom.

- Kada sam ga video na podu odmah sam mu izvadio jezik i činio sve što sam znao i mogao, dok nisu došli lekari. u bolnici nije reagovao na osam jedinica aderenalina. Nije mu bilo spasa - priča Sretenović, kome je Knežević bio desna ruka. - Lekari su nam rekli da je to moglo da se dogodi na bilo kom drugom mestu. Svi smo u šoku.

Knežević je, zaista, kako kažu oni koji su ga poznavali, svim srcem, voleo klub. Ništa mu nije bilo teško. Bio je omiljen među igračima i upravom kluba.

- U gradu su ga svi poštovali i cenili, kao i u lozničkom "Parking servisu", gde je bio zaposlen - rekao nam je jedan od poznanika pokojnog Kneževića. - Odbojka je imala značajno mesto u njegovom životu. Bilo je nezamislivo da neka od selekcija trenira, a da on nije tu da pripomogne.


OPROŠTAJNE PORUKE

DEČACI i devojčice iz OK Proleter, brzo su saznali da više nema njihovog Cake.

- Anđele pod mrežom i oko mreže, hvala ti za sve - napisale su devojčice iz kluba na jednoj od društvenih mreža.

A, dečaci su dodali: Legendo našeg detinjstva, nikada te nećemo zaboraviti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije