Capital.ba

Od 15. aprila Jat leti za Portorož

20.12.2009. / 7:40

JATPORTOROŽ, Jat Airways i Turistička organizacija Portorož potpisali su juče ugovor kojim se od 15. aprila 2010. uvodi redovna avionska linija na relaciji Beograd–Portorož, dva puta sedmično.
 
Jadran Furlanič, v.d. direktor Turističke organizacije Portorož rekao je da očekuje da će, uvođenjem redovne linije, posjeta turista iz Srbije, koji su ove godine ostvarili između 7.000 i 10.000 noćenja u 2010. biti udvostručena.
Jatovi avioni letiće na liniji Beograd-Portorož-Beograd četvrtkom i nedjeljom, u periodu od deset sedmica, uz mogućnost da, ukoliko odziv putnika dobar, saobraćaj produži do septembra ili do kraja godine.
Cijena avionske karte, bez aerodromskih i drugih taksi, iznosiće 30 evra u jednom pravcu, dok će povratna koštati 59 evra.
Ugovor su juče u Portorožu potpisali Vladimir Ognjenović, zamjenik direktora Jat Airwaysa i Jadran Furlanič, v.d. direktor Turističke organizacije Porotorož.
Vrijednost projekta koji uključuje 20 rotacija Beograd-Portorož-Beograd. Pored potpisnika ugovora, učestvuju i Istrabenz turizam, Bernandin Group, turistička agencija Kompas, predstavnici turističke privrede opštine Piran, Turistička organizacija Slovenije i predstavnici turističke privrede hrvatske Istre.
Ognjenović je rekao da uvođenje leta za Portorož ne znači ukidanje linije za Pulu, kao i da o sličnom vidu saradnje Jat razgovara i sa Ohridom.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!