Sreda, 16.09.2015.

23:59

Blind: Povreda Šoa nam se uvukla u glavu

Fudbaler Mančester junajteda Dejli Blind rekao je da je njegovu ekipu u utakmici protiv PSV-a "presekla" teška povreda Luka Šoa.

Izvor: B92, Beta

Default images
Getty images

Junajted je izgubio na gostovanju od PSV-a sa 1:2 u prvom kolu Lige šampiona, a jedna od stvari koja je obeležila tu utakmicu je svakako povreda Luka Šoa.

Šo je na sinoćnjoj utakmici u Ajndhovenu doživeo dvostruki prelom desne noge nakon neopreznog starta Ektora Morena u 15. minutu. Njemu je pomoć na terenu ukazivana desetak minuta pre nego što je na nosilima iznet sa terena.

Junajted je danas saopštio da je Šo operisan u Ajndhovenu, kao i da će ostati u Holandiji na rehabilitaciji.

"Ogroman je udarac kada se neko tako povredi. Mi smo jaka ekipa, ali takva povreda može da utiče na ekipu, da uđe u glavu igračima... Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, stvorili smo dosta šansi i imali smo priliku za pobedu", rekao je Blind za britanske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sravnjeni su, potpuno uništenje

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su danas da su tokom operacija u južnom delu Pojasa Gaze izraelski vojnici izvršili raciju i uništili vojni kompleks Hamasa u naselju Tel Sultan u gradu Rafa.

12:30

8.6.2024.

1 d

Podeli: