Uskoro gotov most preko kanala DTD na Bulevaru Evrope

Asfaltiranje saobraćajnih površina na mostu preko Kanala DTD završiće se u petak, 18. septembra.
Asfaltiranje saobraćajnih površina na mostu preko Kanala DTD završiće se u petak, 18. septembra.

Novoizgrađeni most je dugačak 176, a širok 30 metara. Ima četiri saobraćajne trake, kao i biciklističke i pešačke staze. Vrednost radova je 657 miliona dinara, a izvođači su "Energoprojekt niskogradnja" iz Beograda i "West-gradnja" iz Šapca.

"Prilikom izgradnje mosta, zahvaljujući tehničkom rešenju koje je predložio izvođač, uštedeli smo oko 30 miliona dinara, zbog čega je izvođaču na osnovu ugovora isplaćena premija od oko šest miliona dinara. Na taj način ostvarili smo značajnu uštedu u budžetu Grada u iznosu od 24 miliona dinara, zahvaljujući, pre svega pogodnostima koje pruža Zakon o javnim nabavkama", izjavio je direktor Zavoda za izgradnju grada, Goran Višnjić.

Takođe, do polovine oktobra bi trebalo da bude završena izgradnja saobraćajnice i na preostale dve deonice Bulevara Evrope.

  • alxxl

    17.09.2015 08:32
    a šta
    a šta to znači, kada će tim putem moći da dođem do autoputa?
  • 17.09.2015 04:27
    Građani Limana
    Željno očekujemo sav saobraćaj sa autoputa...
  • 16.09.2015 21:23
    @- - -
    Pa pošto su ga "vaši" kopali i prokopali, onda VI nastavite dalje sa tradicijom, pa opet pišem, zasucite rukave i udarnički krenite!

    A da su ga "moji" kopali ja bih svom snagom radio da on bude očišćen i ne bih imao vremena da ostavljam komentare na svaki naslov ovog portala kao VI, jer se kanal neće sam očistiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti