Najnovije vesti
Vesti Hronika
TRAGEDIJA U ŠAPCU Pucao u prijateljicu, pa metkom presudio sebi

TRAGEDIJA U ŠAPCU Pucao u prijateljicu, pa metkom presudio sebi

Muškarac V. J. (42) iz Trbušca u subotu popodne u Ulici kralja Milutina u Šapcu, ispalio je nekoliko hitaca u Lj. G. (50) iz ovog grada i naneo joj teške povrede opasne po život, a potom izvršio samoubistvo, saznaje "Blic".

663142_slika-sabac-s-b.
663142_slika-sabac-s-b.

On je preminuo na mestu, dok je Lj. G. sa teškim povredama prevezena u šabačku Opštu bolnicu. Žena je, saznaje "Blic", dovezena u bolnicu sa dve prostrelne rane, ali je uspešno je operisana, stanje joj je stabilno i pod budnim je nadzorom lekara.

- Čula sam tri pucnja, nisam znala šta se dešava, pogledala sam na ulicu i videla da žena leži na trotoaru. Potom se čuo još jedan pucanj. Odmah sam pozvala policiju, a ubrzo je stigla i hitna pomoć – kaže žena koja je u trenutku tragedije bila u obližnjoj radnji.

Prema navodima ove žene, Lj. G. je pre pucnjave bila u automobilu sa napadačem.

- Kako sam čula, ona je izašla iz vozila, potom je on pucao u nju, pa nastavio da vozi. Posle pedesetak metara zaustavio je vozilo i čuo se pucanj - dodaje ova Šapčanka.

Presudio sebi: Automobil V. J. u Ulici kralja Milutina
Presudio sebi: Automobil V. J. u Ulici kralja Milutina

Na trotaru gde je Lj. G. pala ostalo je nekoliko kapi krvi.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, Lj.G. i V.J. su bili bliski, a šta je dovelo do pokušaja ubistva i samoubistva, za sada nije poznato.

Uviđaj koji su obavili pripadnici šabačke policije sa zamenikom višeg javnog tužioca je trajao više od dva sata, za to vreme bio je obustavljen saobraćaj u delu Ulice kralja Milutina.