Nova vest
Tenis

Petak, 04.09.2015.

02:11

Federer ponovo napada čuvenim riternom

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da neće odustati od svog čuvenog riterna, a to je potvrdio i u meču sa Stivom Darsisom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Al Bello/Getty Images

Federer je u meču sa Darsisom u drugom kolu US opena tokom drugog seta napao riternom koji je “patentirao” tokom turneje po Sjedinjenim Državama.

Rodžer je u mečevima sa Kevinom Andersonom i Novakom Đokovićem na turniru u Sinsinatiju odigrao nekoliko nestvarnih ritern udaraca kada je posle početnih udaraca protivnika prilazio skoro do servis linije.

“Moj novi ritern je došao sam od sebe – pokušao sam dok sam trenirao i odlučio da ga primenim tokom mečeva. Morate to učiniti, a da ne navede protivnika da se oseća kao da ga ne poštujete. Možda ću probati ponovo, zavisi od protivnika i momenta meča“, rekao je tada drugi igrač sveta.

Ljubitelji tenisa prozvali su ovaj udarac rečju SABR (Sneaky Attack By Roger) što u slobodnom prevodu znači “Lukav napad Rodžera“.

On je u drugom kolu deklasirao Darsisa sa 6:1, 6:2, 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve