Misteriozna osoba u crnom ogrtaču ostavlja meso po parkovima

Maskirani lik uočen je u jednoj stambenoj četvrti u Severnoj Karolini, a iako nije jasno šta namerava, neki građani su prijavili da je neko sličan razbacivao sirovo meso po dečjim igralištima, piše Dejli Mejl.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.08.2015.

17:55

Default images
Foto: Thinkstock

Iako ova informacija nije potvrđena u policiji, građani strahuju da se radi o mesu zaraženom otrovom za pse, pa se boje za svoje ljubimce, ali i ličnu sigurnost s obzirom na to da je jedan stanovnik uspeo i da fotografiše osobu zamotanu crni dugi ogrtač u svom dvorištu.

Iako su se neki već počeli da se šale po društvenim mrežama zbog ove jezive osobe, za koju nije poznato da li je muškarac ili žena, lokalne vlasti upozoravaju da je to ozbiljna situacija.

'Danas živimo u svetu u kom nikad ne znaš šta se može dogoditi i ko je u našoj blizini', rekao je Bruk Konrad. Većem delu stanovnika ovo ipak nije smešno, već žele da se što pre otkrije misteriozna osoba i razlozi njenog pojavljivanja u ovom naselju.

Facebookers are talking about seeing this person in Hudson Woods Sunday. Did you actually see the cloaked person who reportedly dropped raw meat on or near the playground?

Posted by The Gaston Gazette on Monday, August 17, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: