Kalinić se oprostio od Zvezde: Hvala svima koji su bili uz nas, ali i onima koji su nas mrzeli i terali da budemo bolji

Novosti online

23. 08. 2015. u 12:24

Nikada neću, a ne bih ni mogao da zaboravim sve što se dogodilo u 2014/2015. godini. Toliko emocija, uspeha, neuspeha, radovanja, drugarstva, prijateljstva. Hvala i vidimo se – poručio je Nikola

Калинић се опростио од Звезде: Хвала свима који су били уз нас, али и онима који су нас мрзели и терали да будемо бољи

Nikola Kalinić i Markus Vilijams Foto: Arhiva VN

Jedan od najzaslužnijih za tri titule koje je Crvena zvezda osvojila prošle sezone (ABA ligu, Kup i domaći šampionat) je bez ikakve sumnje Nikola Kalinić. Srpski reprezentativac je trenutno na pripremama sa nacionalnim timom, ali je to iskoristio da se oprosti od crveno-belih.

- Nikada neću, a ne bih ni mogao, zaboraviti sve što se desilo u 2014/2015. godini, toliko emocija, uspeha, neuspeha, radovanja, drugarstva, prijateljstva. Hvala svima, saigračima pre svega, ali i stručnom štabu, navijačima, svima koji su bili uz nas cele godine, ali i onima koji su nas mrzeli i terali nas da idemo više, jače bolje. Sve u svemu ukratko, hvala i vidimo se – napisao je Kalinić na svom profilu na Instagramu.

Podsećanja radi, Kalinić će karijeru nastaviti u Fenerbahčeu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Spiridon S.

23.08.2015. 12:49

Neka te sreca prati Nikola i da se jednog dana vratis u "Ponos Srbije" u nasu i tvoju Zvezdu..

Filip Must Play

23.08.2015. 14:10

E kad ne bi neki panter, sada osnovac iskopirao moj komentar, ozbiljno bih se zamislio :)))

PS Grobar

23.08.2015. 14:28

Kalina je uz Marjanovica kljuc uspeha FMP-a u prosloj sezoni. Zaustavio Pavlovica u finalnoj seriji sa Partizanom kao niko pre.Bravo momcino, samo napred.

Dragan

23.08.2015. 15:16

Zna se vrlo dobro kako ste vi postali "bolji".Veliki Vodja ugusio konkurenciju raznim smicalicama,blokadama,kaznama...a svom cedu sipa li sipa...e sad kakav ljudski sljam moras da budes da likujes u takvo situaciji..razumem,decenije bola ,patnje....su vas cak primorale da kradete pehare,prekidate utakmice kad je protivnik u naletu ,pobedjjete 5 na 3 ...i to sve nije bilo od koristi dok veliki vodja nije navedenim smicalicama potpuno ugusio konkurenta koji je za razliku od vas opet ...

Dragan

23.08.2015. 15:19

..dostojanstveno cestitao i ispratio dodelu medalja za razliku od vas.Ali svakom zlu dodje kraj ,i kako Veliki Dule rece i ovo ce se jednog dana zvati proslo vreme ali sramota ostaje zauvek.Mada vama bez obraza to nista ne znaci sto si ti pokazao na vasem slavljU. SMRT FASIZMU-ZIVEO PARTIZAN !!!

Ne Umire Ne Gasi Se

23.08.2015. 16:26

Ne mogu oni toliko da te mrze koliko ti možeš da ih zakucaš tamo gde im je mesto :-) Napred Kalina, nastavi da kidaš!!!

slobo

23.08.2015. 17:48

Nikola,gde god da bio sretno ti bilo, da nastaviš sa uspešnim igrama i da nas bar u reprezentaciji oduševljavaš svojom borbenošću i koševima.Bilo bi idealno da se što pre vratiš u našu Zvezdu!Komentatorima onog kluba čiji navijači bolesno mrze Zvezdu a posebno za "Vladu" samo toliko da se mržnjom titule ne osvajaju,bar mi to tako ne radimo!Možda bi bilo bolje da se skupite pa da rešavate vaše probleme ili vam je i sada bitnije pljuvati po Zvezdi i njenim intstitucijama!?

ljube

23.08.2015. 18:02

A kako da te chovek ne shvati na tolikoj radosti.To mu dodje kao kod roditelja kad se rodi prvo dete.E sad zamisli kako je bilo igrachima Patrizana.Oni tu radost su osetili 13 puta za redom,pa ABA liga,pa fajnel for,pa kup "Radivoje Koraca" i tako redom.Sve shto je moglo da se osvoji,osvajali su,i to ne jednom,kao shto si ti Kalinicu,vec svaki trofej i po nekoliko puta.Potsecanja radi,sve to pod palicom velemajstora trenerskog poziva,DULETA VUJOSHEVICA.Eh,shto bi dao da si bio Patrizanov igrach.

IGOKEJAC MALI BUDZET

23.08.2015. 21:40

Kale legendo, HVALA Ti sto si ih zakucao tako da ih i sada to boli!!!